Header Ads

RAW és SmackDown: Kinek hol a helye?

A Lords of Pain nem olyan rég azt latolgatta, hogy ki nincs a megfelelő helyen a rosteren, ezt a Szorító Podcastben két szakértőnk is elemezte. Lássuk ezek alapján mire is jutottak.

Fotó: Ringside
A WWE több rosterre esett szét a Brand Split miatt, amely dolog eleinte kezdett összeállni és működni, a SmackDown például kifejezetten jó volt és agyba főbe dicsérték a rajongók. Azonban a RAW nem igazán működött és emiatt nagyon átalakították a két rostert, amelyből lett egy pár rossz és érthetetlen döntés. Lássuk ki azok a pankrátorok akik nincsenek megfelelő helyen.

Dean Ambrose - SmackDown
Ő a SmackDownon egy stabil main eventer volt és a WWE bajnoki címét is elhódította a szakadás előtt. Később AJ Styles átvette a helyét, de megnyerte az Interkontinentális övet is. A Rawn semmi extrát nem csinál, hiszen az aktuális viszálya The Miz személyeben is átkerült vörösökhöz. Egy szó mint száz valóban a Világbajnoki cím körül lenne a helye, amelyre a SmackDownon minden lehetősége is adott volt. Valószínűleg motiválatlan is, hiszen felesége a kékeknél maradt. Lesnar miatt egyhamar nem kerül az Universal öv közelébe.

The Miz - SmackDown
Szintén érthetetlen, hogy miért került át, amikor a SmackDownon egy hiteles heel kihívó lehetett volna az aktuális WWE bajnoknak, legyen az akár AJ Styles, John Cena vagy Randy Orton. Ehelyett ő is a Raw Mid-cardjának tetején evickél. Ráadásul még Maryset is elvesztheti maga mellől és megint visszasüllyedhet, ahelyett, hogy a világbajnoki címért küzdene a kékeknél.

Seth Rollins - SmackDown
Neki azt tenne jót, ha visszalépne egy kicsit a Mid-cardba hiszen sohasem volt ezen a lépcsőfokon uralkodása. Ráadásul jelenleg két karakter között lebeg, hiszen nem is face, de nem is heel. Talán itt lenne az ideje újrakezdeni a vele kapcsolatos dolgokat, a Kingslayer karakter sem működik. Talán az IC  övvel visszatérhetne a csúcsra, de lehet jobb lett volna, ha a frissítés kedvéért a SmackDownra kerül.

Kevin Owens - RAW
A Rawn világbajnok volt, gyakorlatilag neki kellett a hátán vinnie az adásokat Chris Jerichoval, jutalmul megkapta a SmackDown Mid-card címét és még akkor is ezt kell mondanunk, ha az általa birtokolt US cím van folyamatosan main eventben.

Randy Orton - RAW
Még mindig a legfelső szinten szerepel, de őt inkább már különleges attrakcióként kellene  szerepeltetni, a bajnoki öveken kívül. A Rawn több lehetősége lenne cím nélküli mérkőzéseket vívni, hiszen több a választék számára, mint a SmackDownon.

Finn Bálor - 205 LIVE és CWC
Bálornak a jelenlegi helyzetben a cirkálósúlyú divízióban lenne a helye, hiszen alacsony és kicsinek is néz ki. Nevének köszönhetően felemelkedhetne a divízió és miután ott elérte a maximumot visszatérhetne a nagyok közé már felépítve, hiszen valaki hiába jó az NXT-ben és viszi a hátán a műsort, a rajongók többsége továbbra sem néz NXT-t. Gondoljunk bele abba a King of the Cruiserweight vs. Demon King meccsbe. Ezt követően talán a SmackDownra kellene kerülnie.

A téma boncolgatása a Szorító Podcastben.

1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.