Header Ads

RAW 2017. június 26 - Összefoglaló - szöveggel, videókkal!

Az eheti Monday Night RAW a Kalifornia állambeli Los Angelesből jelentkezett két héttel a Great Balls of Fire előtt.

Fotó: WWE
Az adást Roman Reigns nyitotta egy promóval, aki beszélt a múlthéten történtekről és arról, hogy Braun Strowman mennyire gyáva, hogy harcképtelen állapotban támadott rá, majd elfogadja Braun azon kihívását, hogy csapjanak össze a Great Balls of Fire-ön egy mentők meccsen. Ezt követően egy tolató mentő érkezett az arénába, mindenki azt gondolta, hogy Braun van benne. Azonban nem így történt, amikor a Big Dog kinyitotta a mentő ajtaját, Strowman hátulról támadt rá, majd neki csapta a mentő oldalának Reignst.

6 emberes Tag Team meccs: Hardy Boyz és Finn Bálor vs. Professional Warriors és Elias Samson
Történelmi mérkőzésnek volt beharangozva, hogy a pankráció első Universal bajnoka és a Hardy Boyz egy csapatot alkotva ütközik meg a tag team bajnokokkal és Samson-nal. A meccset többnyire Sheamusék dominálták, míg a Hardyk oldalán csak Finn alkotott maradandót és végül ő is nyerte meg az összecsapást az a csapat számára a Coup de Grace után. A meccs vendég kommentátora a Transformers sztárja Josh Duhamel volt.

Goldust vs. R-Truth
A meccs előtt Goldust elmondta, hogy részéről visszatérnek a szép idők azaz a Golden Age, de előtte elbánik ex-társával. Nos a meccsből végül semmi sem lett, mert a gongszó előtt Goldie elintézte R-Truth-t.
Paul Heyman rövid interjúban elmondta, hogy itt van Brock Lesnar ma este és amint a kötelek közé lép kihívja egy harcra kihívóját Samoa Joet itt Los Angelesben.

Bejelentik, hogy a legutóbbi után a héten a lányok összecsapnak egy Gauntlet mérkőzésen és a RAW GM Kurt Angle figyelme mellett húznak egy-egy sorszámot a mérkőzésre, első húzó Bayley volt.

A következő szegmens a Miz TV volt egy boldog Interkontinentális Bajnok The Miz-zel és egy annál boldogtalanabb Maryse-szal, aki egyetlen egy csókot sem akart elfogadni párjától. Ezután jöttek a vendégek a Ball kosárlabdázó család, akik a végén kiakarták hívni Mizt, de megjött Ambrose.

6 emberes Tag Team Meccs: Heath Slater, Rhyno és Dean Ambrose vs. The Miz és The Miztourage
The Miz új védelmező partnerei ezentúl Bo Dallas és Curtis Axel akik, The Miztourege néven lépnek ringbe ezentúl. The Miz és Ambrose egymással volt elfoglalva eközben Rhynot legyőzték a ringben, így az új "koalíció" győzött.

A múlthét legnagyobb drámáját követően Enzo Amore érkezik, aki volt társát és egyben támadóját Big Casst invitálja a ringbe. Cass megjön és Enzo beszélni kezd. Elmondja, hogy csinált hülye dolgokat a múltban, tudja neki van a legnagyobb szája annak ellenére, hogy nem a legnagyobb, de ők ketten olyanok mint a testvérek. Emlékezteti Casst, hogy tavaly amikor elájult egy pay-per-viewn a kórházban őt látta meg először. Nem akarja ezt a köteléket megszakítani, hiszen megígérte, hogy addig nem szakítanak, amíg ne, lesznek Tag Team Bajnokok. Ők ketten olyanok mint egy család. Amore nagyon érzelmes volt, így Cass is elérzékenyült és bocsánatot kért tőle, mondván tényleg nem szabad véget érnie barátságuknak. Összeölelkeznek, nagy a boldogság, megszólal a zene, elindulnak kifelé, majd egy hirtelen mozdulattal Cass újra megtámadja Enzot, aki tehetetlen.

A reklám után Cass oda lépett Corey Graveshez, a kommentátorhoz, hogy ne szóljon bele a dolgába, legszívesebben jól elbánna vele, amiért lebuktatta, de Kurt Angle figyelmeztette, hogy ezt nem teheti meg.

Seth Rollins vs. Curt Hawkins 
A Kingslayer viszonylag gyorsan győzött a térdesével, amely az egyik új befejező mozdulata, ezután Bray Wyatt egy szokásos promóban kihívta a WWE 2K18 borítóján szereplő Seth-et a Great Balls of Fire-re.

Dana, Mickie, és Sasha sorszámot húz a lányok meccsére

Lesnar - Joe szegmens
Paul Heyman a ringben, a szószóló szokás szerint bemutatja magát és elkezdi mondani szokásos mondatait és úgy beállítani a Fenevadat, mint az ember aki félelmet sugároz ellenfelei arcába, de mint tudjuk Joe nem fél. Szerinte azonban, Joe önmagának hazudik és egy az egyben képtelen lesz elbánni a bajnokkal. Nem is húzza tovább a szót már hívja is a regnáló és vitathatatlan Univerzális Bajnok Lesnart. Megszólal a zene, Brock érkezik, de Samoa Joe hátulról megtámadja. Joe befogja ellefelét a Coquina Clutcha, amelyből a Beast kétszer is megpróbál kiszabadulni, de sikertelenül már majdnem elájul, de néhány szupersztár Angle utasítására, leszedi Joet a bajnokról.

Lince Dorado vs. Neville
A Cirkálósúlyú Bajnok hamar győzelmet aratott, majd ringbe hívja Tozawa-t, akiről kiderült, hogy Titus O'Neil protezsálja és ő lesz Neville következő kihívója.

Heyman kommentálja a történteket, de nagyon boldog és szerinte ezzel Joe csak azt érte el, hogy egy dühös Fenevad Suplex Citybe küldje őt.

Ezt követően a Raw Női Bajnoka Alexa Bliss és Nia Jax beszélget egymással.

Gauntlet meccs a RAW Női Bajnoki Cím első számú kihívói jogáért.
Vajon Sasha képes lesz legyőzni Alexát? (Fotó: WWE)
Bayley és Nia Jax kezdett, Nia elbánt Bayleyvel majd Mickie James-szel, Danaval és Emmaval is, már csak Sashát kellett volna legyűrnie, de nem sikerült. Banks győzött ezzel újra kötelező kihívó lett, neki Angle gratulált is az adás lezárásaként.

A RAW utórengései:
Team Extreme és Bálor interjú

Sheamus és Duhamel interjúja

Lonzo Ball és családja

Rollins elfogadja Wyatt kihívását

Szerintetek legyenek hasonló összefoglalók a jövőben a Ringside oldalán? (Nem tudnám mindig időben elkészíteni őket.)

1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.