Header Ads

RAW 2017. június 26. - Beharangozó

Az eheti Monday Night Raw Los Angelesből jelentkezik, ahol ismételten felbukkan a Universal Bajnok Brock Lesnar. Lássuk mi várható ma este.

Fotó: WWE
A múltheti adáson visszatért Braun Strowman és bejelentésre került, hogy két hét múlva a Great Balls of Fire-ön egy ambulance meccsen összecsap Roman Reigns-szel. Vajon a héten Reigns visszavág az óriásnak? Talán valamelyikük újra mentőben végzi?

Néhány hete kezdődött el a Seth Rollins és Bray Wyatt viszály, egyelőre nincs meccsük bejelentve és talán ma felfórosodik a kettejük közötti feszült hangulat.

A múlthéten kiderült, hogy Big Cass állt barátja Enzo Amore megtámadása mögött, kérdés az, hogy mi a következő lépés az ex tag team páros számára.

Már hetek óta zajlik Guldust és R-Truth kálváriája, de eddig egyikük sem kerekedett felül a másikon, talán ma ez változhat, hiszen egy szegmens keretében biztosan találkoznak.

Két héttel ezelőtt Brock Lesnar és Samoa Joe egymásnak feszült, amelyből a szamoai jött ki jobban, kétségtelen, hogy a bajnoknak már ma este be kell bizonyítani, hogy felkészült Joera. Talán ma újra egymásnak esnek?

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.