Header Ads

RAW 2017. június 12. - Beharangozó

Az eheti RAW a Louisiana állambeli Lafayetteből jelentkezik, amely adáson hosszú várakozást követően visszatér Brock Lesnar.

Fotó: WWE
Nem meglepő módon mindenki az Univerzális Bajnok Brock Lesnar és a kihívója Samoa Joe első szemtől szembeni találkozására vár, amely könnyedén megtörténhet már ma este is, hiszen a fenevad visszatér. Vajon már ma este fizikai kontaktusba kerülnek?

Az adáson egy tag team bajnoki címmérkőzést is láthatunk, hiszen a Hardy Boyz megkapja visszavágóját Cesaro és Sheamus párosa ellen.

Továbbá az is kérdés, hogy végre megtalálják-e azt a személyt, aki rátámadt Enzo Amore-ra és Big Cassra a színfalak mögött.

Alexa Bliss eddig biztonságban találhatta magát, azonban a múlthéten Nia Jax bejelentkezett az övért, amelyről Bliss az ígéretével ellentéttel hallani sem akart. Vajon itt mi fog majd történni?

A múltheti Raw után úgy tűnik, hogy Bray Wyatt ezúttal a Kingslayert azaz Seth Rollins-szot pécézte ki magának, miután segített Samoa Joenak legyőznie a Triple H meghódítóját. Ma választ kapunk arra, hogy ez csak egy egyszeri megmozdulás volt-e a világok felfalója részéről vagy sem.

Az Extreme Rules-on Dean Ambrose elvesztette az övet The Miz ellen, akit a múltheti adáson meg is támadott. Vajon ma sor kerül valami hasonlóra?

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.