Header Ads

Money in the Bank 2017 - Beharangozó

Az idei Money in the Bank gálára Missouri államban kerül sor St. Louisban június 18-án vasárnap.

Fotó: Ringside
A gálára 5 mérkőzést jelentettek be eddig és egy legenda szegmensről is beszélnek, ez lesz a nyolcadik ilyen esemény.

SmackDown Női Money in the Bank létra meccs: Becky Lynch vs. Charlotte Flair vs. Natalya vs. Tamina vs. Carmella
Ez lesz a történelem első női MITB mérkőzése, így értelemszerűen nagy várakozásoknak örvend. A lányok ez ideáig mindannyian harcban voltak egymással a női bajnoki címért, Charlotte és Lynch valamint Natalya, Tamina és Carmella szövetségben volt egymással, de most csak egy győztese lehet a párharcnak, így nem lehet majd barátkozni.
Tipp: Carmella

SmackDown Tag Team Bajnoki Címmeccs: The Usos vs. The New Day
Hosszú idő után vívhat új meccset a New Day, akik a WrestleMania után kerültek át a SmackDownra a Shake-Up során. Az Uso ikrek már jó ideje birtokolják a címeket, azonban az utóbbi időben nem akadtak hiteles kihívóra vagy szimpla ellenfélre, ez azonban vasárnap másként lesz, hiszen a minden idők leghosszabb ideig regnáló tag team bajnoki csapattal kerülnek szembe.
Tipp: The New Day

SmackDown Női Bajnoki Címmeccs: Naomi (c.) vs. Lana
Sor kerül egy történelmi mérkőzésre, hiszen Lana eddig csak Live Eventeken birkózott, ő is a Shake-Up során került a kékekhez férjével együtt. Lana tehát a debütáló mérkőzésén rögtön címmeccsben találja magát, az eddig kiváló formában lévő Naomival szemben. Talán történelmet ír azzal, hogy rögtön az első meccsén bajnokká avanzsál?
Tipp: Lana

Money in the Bank mérkőzés: Kevin Owens vs. AJ Styles vs. Baron Corbin vs. Sami Zayn vs. Dolph Ziggler vs. Shinsuke Nakamura
Nagyon erős a kihívók listája, így szinte megjósolhatatlan ez a mérkőzés. Gyakorlatilag három egyéni párharc összpontosult egyetlen mérkőzésbe, amely győztese egy éven keresztül beválthatja majd a szerződést az aktuális WWE Bajnok ellen bárhol és bármikor, így akár már vasárnap este is. A mérkőzés fő esélyesei a két korábbi világbajnok AJ Styles és Kevin Owens, azonban a többieket sem szabad leírnunk.
Tipp: Baron Corbin

WWE Bajnoki Címmérkőzés: Randy Orton vs. Jinder Mahal (c.)
Hatalmas meglepetésre a Backlashen Jinder Mahal legyőzte a Viperát és életében először WWE Bajnok lett. Most megtörténik a visszavágó, ahol az eddigieket látva már nem egyértelmű esélyes Orton. Bárki is nyerje a mérkőzést vigyáznia kell, ugyanis ha az ő mérkőzésük zárja a gálát, az újdonsült táska tulajdonos lecsaphat rájuk.
Tipp: Jinder Mahal


Beharangozó a Szorítóban.

4 megjegyzés:

 1. Hát ha Naomi bukja az övet Lana ellen az nagyon gáz!
  Kicsit érthetetlen, hogy egy olyan valakit akar szinte mindenki bajnoknak aki még nem mutatott semmit a ringben! :/
  Én bírom Lanát nem arról van szó, de könyörgöm, Naomi az egyik legtehetségesebb előadó a kötelek között, minimum egy Natalya, Becky vagy Charlotte kaliberű birkózónak illene őt megfosztani a bajnoki címtől..

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én most nem elemezem, csak leírom,h szerintem,hogyan lesz. :)

   Tippjeim: Carmella, New Day, Naomi, Sami Zayn, Jinder Mahal.

   Törlés
 2. Ismét hangsúlyozom ha Jinder nyer többet veszít a WWE mint amennyi pénzt nyer ez vicc hogy egy ilyen jelentéktelen hogy lehet bajnok.És ez nem csak az én véleményem.Aki olvassa a WWE hivatalos oldalát az tudja hogy nem hazudok.Utálják és soha az életbe nem fogják szeretni.Remélem veszít.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. éppen az a lényeg hogy utálják
   nem kell minden bajnoknak babyfacenek lennie
   jinder egy nagyon jó heel
   de igen kissé hiteltelen, hogy az örök jobberből hiteles bajnokot akarnak csinálni

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.