Header Ads

Miért nem hasonlíthatjuk Goldberg szériáját Asukáéhoz?

Manapság rengeteg hír és cikk szól arról, hogy az NXT regnáló Női Bajnoka Asuka megdöntötte a legendás Goldberg szériát a 173-0-át. 

Fotó: WWE
A kérdés azonban az, hogy valóban megtette ezt? Összelehet-e egyáltalán hasonlítani a kettőt? A helyes válasz egyértelműen a nem. Íme miért.

Bill Goldberg szériája valójában egy "legyőzhetetlen széria" volt, ami azt jelenti, hogy Goldberg egész pályafutása során 1998. december 27-ig egyetlen egy televíziós mérkőzést sem veszített el. Asuka a pályafutása során rengeteg meccset elvesztett még Kana néven a WWE-n kívül. A lány 2004 óta profi és több különböző szervezetnél is felbukkant mint például a AJPW, SMASH, ZERO1, DDT, WAVE, SHIMMER, CHIKARA. Asuka a WWE-ben valóban veretlen, azonban Goldberg alapjáraton veretlen volt az összes televíziós mérkőzésén a pályafutása során az első hivatalosan elismert vereségéig ami a Starrcade-en történt, ez a tény a japán lányra nem igaz.
Fotó: WWE
De a WWE-t senki sem szidhatja, hiszen egy nagyszerű üzletet csinálhat Asuka szériájával úgy, hogy azt egyenlőnek tekinti Goldberg szériájával.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.