Header Ads

Miért lehet sikeres Jinder Mahal?

Jinder Mahalról rengetegen alkotnak pozitív vagy épp negatív véleményt és támadják a kinézete miatt és amiért pushban részesül az Indiai piac okán, de vajon sikeres szupersztár lehet belőle?

Fotó: WWE.com
Hiszitek vagy sem Mahalban minden meg van, amely a siker útjára vezetheti, mint a WWE egyik top heelje. A régi tendenciák szerint úgy néz ki, mint egy Szupersztár hiszen izmos és magas is egyben, de ez mára nem annyira fontos mint korábban, most sokkal inkább a ringbéli képességek és a beszédkészség számít persze egy erős karizmával párosítva, természetesen utóbbi kettő nélkül ez ezelőtt sem lehetett befutni. Jinder Mahal egy természetes heel, aki könnyedén irányítja a közönséget és alapjáraton erős heat veszi körül, amely sosem árt egy jó heelnél és ez a heat egyáltalán nem olyan, mint ami Roman Reignst övezi. A ringben nem a legtehetségesebb, de nem ügyetlen a srác és promózni is tud, legjobban talán ahhoz az Alberto Del Riohoz tudnám hasonlítani, amely sikert sikerre halmozott az első futása során.

A Wellness Politika szerint sem fogják eltiltani, mert eddig az összes teszten átment, de ettől függetlenül olyan szert használhatott amely nincs a tiltó listán, így mostanra úgy néz ki, mint Vince McMahon ideális szupersztár jelöltje. Azt gondolom, hogy ha sikeres lesz ez a bajnoki futása, akkor a SmackDown top heelje lehet hosszútávon, de face szerepben egyelőre nem tudom elképzelni. Tehát kíváncsian várom az elkövetező heteket, hónapokat, hogy mi történik vele és a többi fiatallal, hiszen a WWE-nek itt az ideje felépítenie egy világsztárt, aki persze nem Mahal lesz, hanem talán egy olyan tehetség mint AJ Styles, Kevin Owens vagy épp Seth Rollins, de lassan valakinek be kell töltenie a John Cena által hagyott úrt. A szervezet erre pozícióra egyelőre mindenképpen Roman Reignst akarja.

Szerinted sikeres lehet Jinder Mahal? Szerinted ki lesz a WWE következő világsztárja?

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.