Header Ads

Ki nyeri meg a hétvégi Fatal 5-Way meccset?


A jelenlegi tervek szerint a hétvégi, az Extreme Rules Fatal 5-Way meccs győztese egy egyszeri alkalmat kap arra, hogy kihívja Brock Lesnar a RAW fő címéért.

Lesnar jelenleg egy köztes figura, hiszen se a Heel csapatba se a Babyface csapatba nem lehet beállítani, így a gimmick-re való tekintettel nem lehet számára ellenfelet jósolni, jóformán bár ki lehet az ellenfele a Great Balls Of Fire gálán.

Ám egy valamit fontos kiemelni. A WWE továbbra is Braun Strowman-t akarja Lesnar ellen látni, méghozzá a nyár legnagyobb gáláján, a SummerSlam-en. Sajnos ez már meg is válaszolja a kérdésünket - Vajon Lesnar elveszti a címet a SummerSlam előtt? És számít-e egyáltalán ki lesz az ellenfele a Great Balls Of Fire gálán?

Mint tudjuk a jövő évi WrestleMania-n Roman Regins elleni meccset szeretne látni a vezetőség, így biztos, hogy nem Reigns fog nyerni. Balor-ral nem hinné az ember, hogy hosszútávú programot akarnak Lesnar ellen, így ő a legesélyesebb a győzelemre. Rollins pedig nagy eséllyel a SummerSlam után lehetne Lesnar ellenfele.

1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.