Header Ads

Ki lesz Jinder Mahal kihívója?

https://i.ytimg.com/vi/09DYHM-8h1Q/maxresdefault.jpg

Így, hogy John Cena a függetlenség napján, tehát július 4-én tér vissza a WWE szervezetéhez, egy pletyka látott napvilágot, miszerint ő lehet Jinder Mahal következő kihívója.

A meccs nagy eséllyel a SummerSlam-en kerülne megrendezésre, amennyiben Mahal sikeresen megvédi az övet Randy Orton ellen.

Mint arról már többször is beszámoltunk, a WWE hosszútávon tervez a maharadzsával, és lehetséges, hogy egészen a jövő évig megtartja a címet. Amennyiben a szervezet úgy dönt, hogy Mahal megkapja a Cena elleni programot, nagy esélye mutatkozik arra, hogy ezt a csatát is győztesként hagyja el. Amennyiben ténylegesen győz Cena ellen, az hosszútávra bebiztosítana számára a Main Eventer státuszt.

11 megjegyzés:

 1. Szerintem eleg regota irsz cikkeket, de ekkora baromsagot testverem.. Meg azt lenyelik, hogy Ortont megveri de azt hogy Cenat is az mar tulzas es ezt nem lepik meg, es dehogy lesz nala az ov jovoig.. Cena SSen elveszi tole, aztan Corbin erkezik a taskaval.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnos ez csak egy pletyka nehéz elhinni de itt mindenki azt mondta Ortont sem veri meg...én azt tudom elképzelni, hogy Corbin már a MITB beváltja a táskát és úgy jöhet Cena.

   Törlés
 2. Remélem, hogy cena nem fogja elvenni az övet Mahal-tól, mert akkor dühbe jövök.Nem kell ő ide, nem hiányzik senkinek sem.Jó helyen van az öv most Jinder-nél, úgyis majd táskával fogják elvenni tőle az övet.

  VálaszTörlés
 3. CM Punk
  Hidd el jobb lenne cena-nal. Biztos is hogy ha nem is most akkor valamikor Cena birtokolni fogja az övet mivel muszáj megdonteni minden rekordot.
  Vegyük például Nikki Bella és Aj Lee-t
  Vagy Asuka és Goldberg.
  Minden rekord megdől. Cena lesz a rekorder. És egyszer biztos az övé is megdől. Azonban még nem ott vagyunk. Cena elég sok ideig vitte a hátán a céget. Ennyit megér Cena a WWE-NEK.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ejjj, csak fogtam a fejemet, hogy lehet ennyi hülyeséget írni.Fogadd el a tényt, hogy jobb helyen van az öv Jinder Mahal-nál, mint dzson szíínánál.A nagymellű tehetségtelenre, inkább nem is reagálok.Kicsi vagy te még ehhez, nem értesz a dolgokhoz. ;)

   Törlés
  2. Miért nézel mindenkit kisgyereknek, aki nem veled ért egyet? :D
   Az, hogy az öv jobb helyen van Jindernél, mint Cenanál nem tény, hanem a te véleményed.   Törlés
  3. Elmúltak már azok az idők, hogy Cena így meg úgy szar....
   Biztos vagyok benne, hogy sosem volt ő ténylegesen rossz pankrátor, csak a szerepe a fetrengő Golden boy volt és egyszerű mozdulatokat kellett használnia, hogy a gyerekek megjegyezzék mindet. Daniel Bryan óta viszont a legtöbb ppv meccse fantasztikus volt és nem csak az ellenfelei miatt!

   Törlés
  4. Nem az a gond jelenleg hogy Cena szar vagy nem, az teljesen mind1, Cena már szinte mindent elért a cégnél, amit lehetett és egy darabig még biztos marad, szóval ráér azzal a rekorddal, jelenleg Mahalnál jó helyen van a cím, ha most Cena visszajön és megveri, hamarosan lecsúszik ő is mint annó Rusev vagy KO.

   Törlés
 4. Cm Punk.

  Eleve régi a kép. 14 éves vagyok. 5 éves korom óta pankrációt nézek. Hidd el nem vagyok hozzá kicsi. Elhiheted hogy jobban értek hozzá mint tw. Cena úgyis megnyeri az övet és utána jön Corbin a táskával. De a lényeg hogy úgyis megnyeretik vele meg legalább egyszer mivel ha valaki meghalja John Cena nevét. Tudja hogy ki ő mert most ha nem is vagy képes felfogni a kis csöppnyi agyaddal akkor is ő volt és még ma is a WWE meghatározó alakja.

  VálaszTörlés
 5. József Recski, te olyan szinten nem értesz a pankrációhoz, hogy már sírni tudnék.Én megértem, hogy valaki hülye, de miért kell égetnie magán az internet, én azt nem tudom.A lényegen nem változtatCena suck marad örökre, Jinder pedig még mindig bajnok, puszillak.Ennyit a te nagy értésedhez. :))))

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.