Header Ads

John Cena vs. Roman Reigns a SummerSlamen?

Sok a rajongó úgy emlegeti Roman Reignst, mint John Cena 2.0; sokan egy másolatként tekintenek rá, aki ugyanúgy érhet fel a csúcsra, mint ahogyan azt Cena tette. Mások álommérkőzésként szemlélnek erre a párosításra, amely hamarosan létre jöhet.

Fotó: Ringside
A WWE tizenhatszoros világbajnokát, John Cenát eltávolították a SmackDown Live nyitó videójából. Ebből elkezdték azt pletykálni, hogy elképzelhető Cena átigazolása a Raw-ra ezért a nagy mérkőzésért, de ezután hivatalosan bejelentették, hogy a július 4-i SmackDown epizódon fog visszatérni. Később az is bejelentésre került, hogy Cena szabadúszó lett, így a Raw-n is megjelenhet bármikor. Roman Reigns a tervek szerint csak a WrestleMania 34-en fog összecsapni Lesnar-ral az Univerzális Bajnoki Címért és Strowman sérülésével egyelőre ellenfél nélkül maradt. A héten azt is bejelentették, hogy Reigns a jövőheti adáson nagyon fontos közleményt tesz a SummerSlam-mel kapcsolatban. Talán már készül egy esetleges John Cena elleni párharcra? Ezen álom mérkőzést a WWE és maga John Cena is elkezdte pedzegetni. Ezt nyilatkozta a Franchise Player:
Roman minden este szerepel és elit szinten ad elő, egy bajnok kaliberű hozzáállással. A teljesítménye és az érzelmi kihatás, amit kap, azt jelzi, hogy ő egy elit szintű előadó. Azt csinálja, amit én is 2006-ban, 2007-ben és 2008-ban. Megvan neki rá az indoka, hogy ezt a saját mezejének tekintse. Karrierem során rengeteg embernek befogattam a száját, amikor azt mondta a WWE az ő területük. Már nagyon, nagyon várom azt a napot, amikor erre is sor kerül.
- utálván egy későbbi összecsapásra.

A WWE a maga részéről egy videóban utalgatott egy későbbi álommérkőzésre.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.