Header Ads

John Cena ismét elhintette a Reigns elleni meccset!

Az elmúlt hetekben többször is beszámoltunk arról, hogy a WWE tervezgeti a generációk csatáját a Reigns kontra Cena meccset.

Fotó: WWE
Elsődlegesen arról szóltak a hírek, hogy Cena "free agent" státuszának köszönhetően már az idei SummerSlamen összecsapnak egy cím nélküli meccsen. Azonban nem sokkal ezután Reigns célba vette a Lesnar által birtokolt Universal címet, míg a hírek szerint Cena a WWE Világbajnoki Címért szállhat ringbe a nyár legnagyobb eseményén. A dolgok ezen része természetesen még változhat.

Ezt követően jött a hír, hogy a WWE előrehozza a WrestleMania 34-re tervezett Brock Lesnar vs. Roman Reigns Universal Bajnoki Címmeccset, mert szeretnék leakasztani az övet a "fantombajnok" Lesnar-ról az alacsony nézettség miatt. Így viszont egy nagy bajnoki címmeccsel lennénk szegényebbek a Mánián.

A hírek szerint ezt is megoldaná a WWE, ugyanis végre egymásnak küldené John Cenát és Roman Reignst, minden bizonnyal az Universal Bajnoki Címért a WrestleMania 34-en. Egyértelműen egy money meccsről beszélünk, amely újra nagy média felhajtást gerjesztene, ráadásul itt történne meg a régóta beharangozott őrség váltás, amikor is Roman Reigns végleg átvenné John Cena helyét, mint a szervezet arca.

Cena az elmúlt hónapokban többször is utalgatott egy esetleges Big Dog elleni meccsre, mindezt a twitterén is megtette.

Ez az ő mezeje...szeretném bizonyítani, hogy ez tévedés.

Ha azonban Reigns mégis csak Goldberg-gel küzd majd meg a SummerSlamen és mégis a WrestleMania 34-en Lesnarral, akkor ezen álompárosítás egészen a WrestleMania 35-ig kitolódhat, Cena ellenfele ekkor szintén Goldberg lenne a jövőévi Mánián, de jelen állás szerint erre van a legkevesebb esély.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.