Header Ads

Hulk Hogan közel a visszatéréshez!

A Hulkamania hamarosan újra vadul roboghat a WWE-ben, legalábbis a jelek nagyon erre utalnak.

Fotó: WWE
Az elmúlt hónapokban voltak olyan pletykák, melyek szerint Hogan visszatérhet a WrestleMania 33-on. A nevét többször is megemlítették újra a WWE Network-ön, sőt a hangját is hallhattuk, illetve a televíziós adásokon is fel-fel tűnt egy-egy videóban és magán a WWE weboldalán is előkerült a neve bizonyos cikkekben. A WrestleMania 33 hétvégéjére a Hogan's Beach Shop a Citrus Bowl közelébe költözött. A lánya Brooke Hogan egy TMZ-nek adott interjújában megemlítette, hogy édesapja tárgyalt egy a Mánián való visszatérés kapcsán.

Ez valamilyen oknál fogva végül nem történt meg. Egy Los Angelesi autogram osztón egy rajongó kérdésére azt mondta Hogan, hogy már tárgyal Vince-szel a visszatérésről, de többet nem mondott. Mi történik akkor, ha visszatér? Valószínűleg nagykövetként számítana rá a szervezet. Minden lehetséges, de nagyon kételyes, hogy még egy utolsó mérkőzés erejéig ringbe lép-e, ez nagyon nem lenne jó ötlet a számos hát és csípő műtét után.

Sose tudhatjuk, hogy csak a rajongókat akarja-e felvidítani Hogan ezen kijelentéseivel, de most maga a WWE kezdett el utalgatni a Hulkster visszatérésére azzal, hogy a WWE Kids magazin európai kiadásának poszterén John Cena, Ultimate Warrior, Hogan, The Rock, Roman Reigns, Triple H, Stone Cold Steve Austin, Bray Wyatt és Chris Jericho szerepel. A poszter másik oldalán Hogan található. A Hogan - Gawker per alatt a WWE új hirdetésekben nem szerepeltette Hulk Hogant és a nevének említése is tiltott volt. Mostanra viszont már más a helyzet, már csak az a kérdés, hogy mikor történik meg a visszatérés.

3 megjegyzés:

 1. Minél előbb térjen vissza... az egész ügy egy marhasággá vált számomra már!

  VálaszTörlés
 2. Na mi az? A sértődős majom Vince abbahagyta már a duzzogását?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azzal ugye tisztában vagy, hogy Vince teremtette meg a modern pankrációt?

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.