Header Ads

Daniel Bryan tovább szítja tüzet, kihívta Cody Rhodes-ot!

Daniel Bryan nagyon vissza akar térni a ringbe, néhány napja interjút adott erről, most kihívott egy világbajnokot.

Fotó: WWE
A SmackDown jelenlegi General Managere legújabb twitter bejegyzésében gratulált az újdonsült ROH világbajnok Cody Rhodesnak majd kihívta őt. Már többször is utalt arra, hogy ha lejár a szerződése 2018-ban, akkor távozik a szervezettől és újra birkózni fog Japánban vagy az ROH-ben. Az alábbit tweetelte:
Ha még 462 napig birtoklod az övet, akkor talán kihívlak téged 2018. október 28-án.
Nem sokkal később egy újabb tweetben arra utalt, hogy csak viccnek szánta vagy rászóltak fentről, hogy talán ezt mégsem kéne. 

A héten a Sports Illustratednek nyilatkozott, egy esetleges visszatérésről. Biztosra vehető, hogy a WWE nem fogja engedni számára a visszatérést, azonban ebben az esetben Daniel távozna és 37 évesen visszatérne a ringbe valahol máshol. A Wrestling Observer információi szerint Bryan áprilisban további tesztek alá vetette magát, de az eredmények nem ismertek, korábban külsős orvosok azt mondták bátran visszatérhet.

Dolgozok rajta. A Pankráció egy kreatív üzlet különösképpen egy olyannak mint én, úgy tekintek rá, mint az én kreatív üzletem. Nem minden WWE szupersztár és nem minden pankrátor nézi ezt ilyen szemmel, de én így tekintek erre, nekem így működik az agyam kreatívan. Mindig a zenében gondolok erre. Nem mindig leszel egy hatalmas rocksztár, de a zenészek a haláluk napjáig játszhatnak. A sportoknál ez más. Nem mindig csinálhatod a legvégsőkig, ez a nehéz valósága a sportoknak. Az áldott pankrátorok mindig engedték nekem, hogy találjak néhány új szenvedélyt, de nagyon nehéz amikor megtalálod az első szerelmedet és semmi sem tudja helyettesíteni azt.

A WWE orvosa Dr. Joseph Maroon nem engedélyezi a visszatérést, amely döntést a vezetőség nem fogja felül írni, hiszen maximálisan megbíznak az orvosuk munkájában. Ha Bryan távozik akkor az alábbi szervezetek jöhetnek szóba nála: ROH, Impact Wrestling, AAA, NJPW. Kérdés az, hogy a WWE vagy felesége Brie Bella megtudja-e győzni arról, hogy maradjon és más szerepben élvezze a "nyugdíjas" éveit és legyen boldog családjával. A szervezet mindent meg ad számára, hogy kárpótolja a pankráció után érzet hiányt és megvédje attól, hogy legközelebb életveszélybe kerüljön egy sérülés miatt.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.