Header Ads

Bliss vs Bayley - hogy is állunk?


Az Extreme Rules felhozatalában szerepelt egy Bayley vs Alexa Bliss mérkőzés is, amely ráadásul a RAW női bajnoki címéért szólt, méghozzá egy Kendo Stick on the Pole meccsen, de valahogy elég felejthetőre sikerült ez az összecsapás.

A meccs jó ha 5 percet kitett a műsoridőből, és jóformán mindig Bliss-nél volt a fölény. A hírek szerint azért volt ilyen rövid, mivel a horribilisre sikerült This is your Life szegmens annyira rányomta a bélyegét a viszályra, hogy a szervezet szeretne azon minél előbb túl lenni, és a lehető leghamarabb elfelejteni.

Úgy hírlik, hogy Bayley után Nia Jax lesz a cím következő kihívója.

5 megjegyzés:

 1. Az kétségtelen hogy ez az egész storyline és Alexa bajnoki futása egyszerűen borzalmas és nézhetetlen.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akkor neked nem való a pankráció..

   Törlés
  2. 12 éve nézek pankrációt,majd én eldöntöm hogy mikor hagyom abba :D
   Mellesleg akinek az tetszik amit Alexa csinál,az inkább szappanoperákat nézzen,mert ha tetszik ha nem ennek legfőképpen a ringbeli teljesítményről kéne szólnia..

   Törlés
 2. Végre nem bayley feud-ol vele, hála istennek.Remélem Alexa Bliss-nek is hosszú lesz a bajnoi futása, mert egyszerűen annyira tehetséges, hogy megérdemli.Kíváncsian várom, hogyan fog folytatódni a feud Nia Jax és Alexa közt.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Annyira tehetséges de tényleg. 5-6 perces meccsek,amiket egy DDT-vel fejez be. Bőven lett volna még ideje fejlődni az NXT-ben. Lehet hogy Charlotte és Sasha,vagy Charlotte és Bayley már egy kicsit unalmas volt. De könyörgöm,ha már egyszer pankrátorok,akkor igazi birkózást akarok látni. Nem azt hogy Alexanak 10 percesek a promói (amik ráadásul dögunalmasak) és fele ennyi idő alatt dominálva megnyer egy meccset. Vicc az egész.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.