Header Ads

Big Show dühös!

Biztosan nem lehet jó egy mérges óriással társalogni, főleg ha az illető még pankrátor is.

Fotó: WWE
Big Show egy elmozdíthatatlan szikla a WWE-ben, hiszen közel 20 éve itt van, gyakorlatilag az egyik legsikeresebb előadó a szervezetnél, azonban az idő felette is eljárt már. Ennyi év után azt várná az ember, hogy egy megbecsült aktív legendaként szerepeltessék a szupersztárt, de Show esetében inkább ennek az ellenkezője szokott történni egy-két kivételtől eltekintve.

Ezt már maga az óriás sem hagyta szó nélkül és a Talk is Jericho vendégeként egy kicsit fejét vesztve elkezdte szidalmazni a dolgokat, főként a heti adásoknak ment neki, szerinte azok hosszúak és szükségtelenek.
Imádom a pénteki, a szombati, vasárnapi live eventeket, utálom a televíziós műsorokat. A televíziós műsorokon csak fejen akarom magam ütni egy kalapáccsal...ezek csak hosszúak, haszontalanok, idepazarlóak, marhaság napok amikor te csak egy nyamvadt ötlet miatt ülsz ott egész nap amely teljesen szívás lesz.
Igazat kell adnunk neki, hiszen már nem mai csirke, neki nincs szüksége arra, hogy mindenhol kiküldjék szerepelni, ahol egykori önmagának mond ellent számára felesleges szegmensekben, egyáltalán nem tesz jót a karakterének, véleményem szerint a WWE-nek őt egy attrakciónak kellene használni és olyankor elő venni, amikor valóban segíthet valakinek, lásd Strowman ellen. 

Lehet mindennek vége lesz hamarosan az ő részéről, hiszen Big Show szerződése 2018 elején lejár a WWE-vel és egyáltalán nem szeretne hosszabbítani, úgy döntött nyugdíjba vonul.

1 megjegyzés:

  1. Szomorú látni hogy lassacskán elszállingózik az összes gyerekkoromban kedvelt pankrátor...Annak idején több mint 10 kedvelt pankrátorom volt,most meg már az egyik kezemen megtudnám számolni mennyi van jelenleg a WWE-ben...

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.