Header Ads

Az Impact Wrestling tárgyal a Spike TV-vel?

Régi mondás a pankrációban, hogy soha ne mond, hogy soha. A TNA visszatérhet egykori sikereinek helyszínére.

Az Impact Wrestling vezetője Jeff Jarret szombaton New Yorkba utazott, hogy élőben tekintse meg a Bellator legújabb gáláját. Az MMA szervezet az eddigi legnagyobb gálájának vélte a tegnapit, hiszen debütáltak a Madison Square Gardenben és megtörtént az eredetileg UFC-ben tervezett Sonnen - Silva harc. Helyi források szerint Jarrett a Spike TV vezetőivel tekintette meg a gálát. Jarrett eredetileg azért volt ott, hogy ki mutassa támogatását barátja Chael Sonnen felé, aki szerepelt Jeff szervezeténél a Global Force Wrestlingnél két évvel ezelőtt.

A Wrestling Observer információi szerint az Impact Wrestling szeretne távozni jelenlegi csatornájáról a Pop TV-ről. A Pop egy kisebb csatorna, amely nem tud akkora figyelmet gerjeszteni a folyamatosan javuló TNA-nek. Itt nem tudnak nagyobb nézettséget generálni, azonban ez nehezíti a tárgyalásokat egy nagyobb csatornával. Egy szerződés a Spike TV-vel sok mindent megváltoztatna, az angliai Spike-kal már megtörtént a szerződés aláírása és tavasz óta adják az Impact Wrestlinget.

A Spike TV és az Impact Wrestling viszonya az előző vezetőség azaz Dixie Carterék miatt romlott meg. Számos indoka volt volt annak, hogy a csatorna szakított velük, többek között Vince Russo is, aki a hírek szerint az utolsó csepp volt a pohárban. Azzal, hogy Jeff Jarrett és az Anthem Média átvette az irányítást a Spike menedzsmentje talán ad még egy esélyt az Impactnek. A sikeres időszakban átlagosan 1 milliós nézője volt az Impactnek, amely ma már csak 200-300 ezer.

Ha ez megtörténik, akkor van esély arra, hogy a magyar Spike TV-n is megjelenjen a TNA, ugyanis a csatorna RTL Spike néven elérhető hazánkban is, és a Bellatort hazánkban is közvetítik, minden más országhoz hasonlóan.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.