Header Ads

A WWE nyitva hagyta az ajtót The Undertaker visszatérésének!

Nagyon sokan úgy vélik, hogy The Undertaker számára a Roman Reigns elleni mérkőzés volt az utolsó, azonban a WWE nem erősítette meg a legenda visszavonulását.

Fotó: WWE
A rajongók már a WrestleMania 33 napján is tudták azt, hogy The Undertakernek csípőműtétre van szüksége, mindenki előre tudta mégis nem akarták elfogadni azt a tényt, hogy a Phenom veszíteni fog és talán sohasem lép többet a kötelek közé. Nos megtörtént a vereség, majd a Halottember jelzésként levetette a kesztyűit, kabátját és a kalapot, amiket a ring közepén hagyott, majd oda ment feleségéhez Michelle McCoolhoz. Ezen pillanatokban mindenki tudta, hogy egy legendás karrier végéhez ért.

Azonban másnap este a Monday Night Rawn nem voltak tisztelet és visszaemlékező videók, sem pedig ceremónia. Talán Undertaker kérése volt ez, mert nem akart karaktert törni vagy talán a WWE úgy érezte, hogy a legendája a WrestleMania 34 idejében visszatér. Aki figyelte az észrevehette, hogy a kommentátorok sosem említették meg azt, hogy visszavonult volna, vigyáztak arra, hogy ezt konkrétan ne mondják ki, csak utalták rá, vagy oda tették a "ha" szócskát. A múltheti adáson például Cole így vélekedett Reignsről.
 A férfi aki legyőzte The Undertakert és talán visszavonultatta őt a WrestleManián.
Úgy tűnik, hogy a következő WrestleMania szezonig kell várnunk, hogy valós megerősítést kapjunk. A hírek szerint már elvégezték rajta a csípőműtétet New Yorkban. Taker korábban számtalanszor elmondta a színfalak mögött, hogy befejezi, de ezután mindig jobban érezte magát és visszatért. A tendencia szerint egy ilyen műtét nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy a legenda visszatérjen. A múltban Hulk Hogant és Roddy Pipert is a csípőjével műtötték és mindketten visszajöttek, Piper például teljes időben folytatta a birkózást. Ha azonban mégis ez volt az utolsó meccse, a Mánián történtek épp elegek voltak ahhoz, hogy megértsük The Undertaker távozását és a misztikum kedvéért semmilyen hivatalos ceremóniára nincs szükség, hiszen az karakter törést eredményezne.

Szakértőink búcsúja a Deadmantől.

4 megjegyzés:

 1. Én nem értem minek kell nyúzatnia magát.A teste szinte darabokra van törve ráadásul a karrierjéből kész viccet csinált a WWE és más pankrátorok lettek leminősítve azáltal hogy Brock Lesnar és Roman Reigns ellen veszített a Wrestlemania ellen.Nem kellett volna megcsúfítani a streak-et ilyen ellenfelek ellen...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem The Undertaker hiába akarja de valamiért mégsem tudja abbahagyni. Ha vissza vonul akkor azt a családja miatt teszi, nem azért mert érdekli a saját testiépsége. Nekem ő a favorit és a legjobb!!! De remélem hogy visszavonult, mert rossz nézni amikor az ilyen hozzá képest senkik kétvállra fektetik.

   Törlés
  2. Már maga az a tény hogy pont Brock Lesnar volt az,aki megtörte a streaket már odacsapott egy nagyot. Az hogy meg hogy RR ellen vesztett az már csak bónusz. Értem én hogy Vince megakarja kedveltetni Reingst a közönséggel (mert hát ugye amikor volt Pajzs akkor a közönségnek nagyon bejött,és ugye most szinte semmi) de azért ne Undertaker legyen az akit szétver. Férre ne értsetek én bízom benne és abban is hogy visszatér,de hogy csak ő kap ki szinte mindig a WM-n az már milyen csicskaság. Miért nem Samoe Joe-t vagy Shinsuke Nakamurát dobták be neki. Már csak a súlypont meg erőfölény miatt. Talán ők is vannak/lesznek olyan tehetségesek mint a Deadman és ez nagyon erős talán.

   Törlés
 2. A Wrestlemania-án szép visszavonulást láthattunk, neki már nem kell visszatérnie, ő már mindent elért amit el lehetett érni.Most már 100%-ig a családjára tud koncentrálni, és élvezheti az életét. :)

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.