Header Ads

Undertaker hamarosan átesik a műtéten!

https://static.sportskeeda.com/wp-content/uploads/2017/05/o12bwjql-1493823670-800.jpg
The Undertaker a felesége társaságában jelenleg New York-ban tartózkodik, ahol hamarosan átesik egy speciális műtéten, méghozzá a David H Koch Pavilion kórházban.

Mint többször beszámoltunk róla, Taker hosszú ideje halogatta ezt a műtétet, amelyben csípő protézist kap. A beavatkozást egészen az In-Ring karrierje végéig halogatta, ami sajnos ennyi év után a WrestleMania-n fejeződött be. 

A The Sun viszont már arról számolt be, hogy az eset annyira súlyos, hogy műtétek sorozatára lesz szükség.

5 megjegyzés:

 1. Ezért kellett volna már vagy 2010-ben visszavonulnia... Ez a Deadman gimmick amúgyis gáz és unalmas volt,ezért meg kár volt eddig halogatnia a dolgot.Rettentően sajnálom hogy nem tartotta meg az American Badass vagy a Big Evil gimmick-jét,ez óriási hiba volt

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Miért gáz? Nekem pl a kedvencem volt ez a karaktere. Attól,hogy neked nem jött be még sokunknak igen.

   Törlés
  2. Számomra érthetetlen hogy szerethet valaki jobban egy ütött kopott csontig lerágott és unalmas gimmick-et mint egy érdekesebbet és jobbat.Épp ez a baj hogy sokatoknak ez meg az jön be és lásd hová vette az irányt a WWE...

   Törlés
  3. Mi tiszteletben tartjuk a te véleményedet tehát te is tartsd tiszteletben a miénket. Nekem is egyik személyes kedvencem volt Taker és rengeteg mára már legendássá vállt meccse volt ami odavágott. Akárhogy is a Deadman legenda lesz akkor,most és örökké.

   Törlés
 2. Igazából nem értem, akinek súlyos csípő problémája van, az járni sen igen tud a fájdalomtól. Szerintem el van ez nagyon túlozva. Megműtik, és rendben lesz.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.