Header Ads

Új United States Champion!

http://e0.365dm.com/17/05/16-9/20/skysports-chris-jericho-kevin-owens-wwe-smackdown_3944133.jpg?20170503044223
Kevin Owens, a neki járó visszavágó jogán már tegnap este élt a lehetőségével, és a vasárnap este a Chris Jericho ellen elvesztett United States Champion-et sikeresen visszaszerezte!

Jericho első alkalma volt, hogy a SmackDown Live adásán szerepelt a Draft óta,s és sajnos az utolsó is. A sztori szerint a meccs után KO még egy pop-up powerbomb-ot hajtott végre Jericho-n, majd egy acél székkel támadta meg. 

Az eredeti tervek szerint Owens megvédte volna a címet vasárnap este, de mivel mindenki tudta, hogy Y2J turnéra indul a Fozzy-val már ma szerdán, egy kis meglepetést akartak szerezni a nézőknek, nem pedig egyértelművé tenni a címvédést. Így az eredetileg tervezett Stlyes vs Owens meccset láthatjuk majd a Backlash-en.

De vajon mit tartogat a jövő Jericho számára? Azt már tudjuk, hogy ezzel a támadással írták ki a történetből, és most nyugodtan turnézni mehet. Az utolsó fellépései júniusban lesznek méghozzá az egyesült királyságokban, de ez nem jelenti egyenesen azt, hogy már a nyáron visszatér. Jericho az utóbbi időben csak hónapokra szóló szerződéseket írt alá, nem pedig hosszútávúakat. 

Visszatérve a Fozzy-ra... az NXT Takeover: Chicago rendezvény Theme Song-ját, tehát a Judas-t ők csinálták.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.