Header Ads

Fog még CM Punk valaha a UFC-ben küzdeni?


Jelenleg nem lehet tudni, hogy a UFC valójában mit is tervez CM Punk-kal, és fog-e még valaha a szervezetnél küzdeni.

A hírek szerint a UFC egyáltalán nem ajánl fel lehetséges meccset Punk számára, és ez az oka annak, hogy kénytelen volt elfogadni a "The Challenge: Champ vs Pro" Reality Show felkérést.

Sokan úgy vélik, hogy Punk számára az lenne a legmegfelelőbb, ha a UFC felbontaná a szerződését, és átengedné a Bellator MMA-hez. Ez a szervezet jobb lenne számára, figyelembe véve az életkorát és a lehetséges ellenfeleket.

Punk még januárban volt a FOX Sports csatorna vendége, ahol természetesen érdeklődtek erről a témáról. "Szorgalmasan dolgozom rajta" - jelentette ki Punk "Nevekkel halmozom el Dana-t, ellenfelekkel, időpontokkal. Nem tudom, hogy esetleg egy chicagói show-ra vár, vagy mi a probléma, de ha nem a UFC-ben történik meg, akkor más szervezetnél. Elkötelezett vagyok a harc és az edzés iránt."

További hírek szerint a Bellator viszont tárt karokkal várná a korábbi WWE szupersztárt, és nem kellene ilyen sokat várni egy lehetséges küzdelemre. 

3 megjegyzés:

  1. Én azért megnézném őt egy normális ellenféllel szemben nem egy olyan gyáva lúzer ellen mint az a Mickey Gall vagy ki a fene aki egyből levitte őt a földre mert félt hogy lealázza egy kezdő...Milyen egy "harcos" az ilyen?

    VálaszTörlés
  2. http://wrestlewiththeplots.blogspot.com/ Check my blog

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.