Header Ads

Egyre nagyobb bajban a 205 Live!

http://www.allwrestlingnews.com/wp-content/uploads/2017/05/205-Live-Not-Doing-Well-600x250.jpg

Mint már többször is beszámoltunk róla, a 205 Live műsor nem egészen úgy teljesít, mint ahogy azt elvárná a WWE, és az utóbbi időben még ennél is mélyebbre süllyedt.

A hírek szerint a műsor már nincs bent a WWE Network 20-as top listájában, ami mondjuk a nem is lenne annyira nagy baj ilyen széles tartalom mögött, viszont a heti adásukat egy három hónappal ezelőtti Ride Along adás is megelőzte. Továbbá az 1998-as Halloween Havoc PPV is több megtekintéssel bír, ami azért már tényleg aggodalomra ad okot.

A WWE terve, hogy a RAW-n építi fel a történeteket a műsorra, úgy látszik nem jött össze.

4 megjegyzés:

 1. Egész egyszerűen nem kíváncsiak erre a divízióra. Az akrobatikus pankrátorokra igen... De az, hogy külön divet nekik amibe ráadásul sok a "kis" név.. hát. Nem a legjobb. Be kell őket építeni egy rosterbe és ennyi. Nem külön adást csinálni. A raw kellemes 3 órájából 1 órát igazán adhatnak a 205-nek...

  VálaszTörlés
 2. Egy Rey Mysterio szerintem mindent megoldana :'D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Se :D . Egy pankrátor miatt nem fogsz egy egész 205-öt végignézni xd . Max otthon leülsz és megnézed azt az egy meccset.

   Törlés
  2. Én így is nézem a meccseket szóval nekem ez csak egy + lenne.
   Nálam a RAW, SD live, az NXT-s adások és a 205 live is ugyanakkora hangsúlyt kapnak, nem szoktam kihagyni egy adást sem. :D

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.