Header Ads

CM Punk a pankárciós visszatérés küszöbén?

https://img.bleacherreport.net/img/images/photos/003/675/225/hi-res-79b74354ffcba6338e9d4e80724035d2_crop_north.jpg?h=533&w=800&q=70&crop_x=center&crop_y=top

A hírek szerint a 5 Star Wrestling szervezet egészen pontosan kerek 1 millió dollárt ajánlott fel a korábbi WWE szupersztárnak, CM Punk-nak, amennyiben részt vesz a következő turnéjukon.

CM Punk utoljára 2014-ben lépett a birkózás ringjébe, de az angliai szervezet mindent megtesz annak érdekében, hogy ismét itt láthassuk a valamikori WWE bajnokot.

A híreket a The Sun is megerősítette, és a részletek értelmében ez egy 128 emberes torna lenne, ami idén júniusban kezdődne. Daniel Hinkles az ötletgazdája ennek az egésznek, és szeretné ha Punk lenne ennek az egésznek a fő attrakciója. A következőket nyilatkozta a The Sun-nak:

"Már többször is megpróbáltuk felvenni a kapcsolatot CM Punk-kal az elmúlt egy évben. Korábban is megpróbáltuk leszerződtetni, még 2015-ben egy műsorunkra Edinburgh-ban. Akkor megpróbáltam a barátain keresztül elérni, és a hivatalos weboldalán is ezernyi megkeresést hagytam, de a lehetőség még soha nem volt ekkora mint most. 1 millió dollár készülünk felajánlani neki, hogy csatlakozzon a 5 Star Wrestling szervezetéhez, és szeretnénk ha személyesen válaszolna."

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.