Header Ads

Brock Lesnar a Wrestlemania-ig lesz bajnok?

http://img.bleacherreport.net/img/images/photos/003/669/776/74f71b776ff189dca9e62e2b42c1aca2_crop_north.jpg?h=533&w=800&q=70&crop_x=center&crop_y=top

Az utolsó hírek szerint, már meg is van a jövő évi Wrestlemania fő mérkőzése, ami egy Brock Lesnar vs Roman Reigns meccs lenne a Universal Tilte-ért!

A téma a Wrestling Observer Radio műsorán került megvitatásra, ahol egy hallgató afelől érdeklődött, hogy Lesnar meddig is fogja magánál tartani a címet. A válasz nem volt egyértelmű, hiszen Dave Meltzer sem tudta pontosan, csak annyit tudott megerősíteni, hogy Lesnar nagy eséllyel a WM-en címmérkőzésen fog részt venni.

3 megjegyzés:

  1. Reigns 3 egymás utáni wm-en kap main eventet. Bezzeg valaki egyet sem érdemelt. #bitw

    VálaszTörlés
  2. Ha ez megtörténik,én esküszöm felmondok ezzel a szenvedéllyel. Már közel tíz éve nézem a WWE-t,de ennyire idegesítő karaktert,mint Reigns még nem láttam. Már három Wrestlemaniat main eventelt zsinórban,a nézők ha heel,ha face utálják mint a szart,mert tehetsége nulla,akkor miért próbálja Vince letolni a torkunkon folyamatosan? Annyi tehetség van,aki megérdemelné ezt a pusht,nem értem miért ilyen különleges a főnök szemében ez a majomképű.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.