Header Ads

Bray Wyatt - a különc Main Eventer

Egyértelmű, hogy ezt az írást azzal kell kezdenünk, hogy mi is az a különc main eventer, és mit is jelent ez a napjainkban látott WWE-ben. Annyit viszont el kell ismernünk Wyatt 2013 óta abszolút közönség kedvencnek számít.

http://www.wwe.com/f/styles/og_image/public/rd-talent/Bio/Bray_Wyatt_bio.png

Akkoriban újdonságnak számított, valami olyasmi, amire régóta vártunk. Több mondandóval érkezett a szervezethez, minthogy WWE bajnok akarok lenni; hiszen azon karakterek, akik céljai és motivációi ismeretlenek, sokkal több reményt keltenek a nézőkben.

Ez volt Wyatt, de talán még ennél is több, hiszen bebizonyította, hogy bárkivel képes helytállni a ringben. Ha pedig a promóit kell megemlítenünk...van nála manapság jobb a mikrofonnal? Aligha, főleg ha kiemeljük: a beszédeit mind maga írja! A meccsei mindig többről szóltak, minthogy valaha majd WWE bajnok lesz.

A bevonulása is teljesen egyedi, hiszen akik két éve Budapesten jelenvoltak, azok át is élhették az érzést. Teljesen működik a közönség reakció is, nem úgy, mint Undertaker esetében, még amikor debütált a WWE-ben. Itt érdemes megemlítenünk, hogy Undertaker hét bajnoki címe mint WWE/World Heavyweight Champion, mind akkor jöttek, amikor már több, mint 10 éve a szervezetnél birkózott. És az utolsó három bajnoki címe sem a hosszúságáról volt híres.

http://www.wwe.com/f//2017/04/20170410_raw_braywyatt--a0cd2c54a97b3da74dabc5f098b6cd8e.jpg

Tehát nyugodtan kijelenthetjük, hogy fényes jövő áll Wyatt előtt. Sokan úgy voltak vele anno, hogy egy PPV előtt sorra vették a meccseket, tehát van a "WWE Championship meccs, az Intercontinental Championship meccs, na meg az Undertaker meccs”, és talán lassan Wyatt is elér erre a szintre.

Akik tevékenyek az IWC társadalomban, azoknak nem fog meglepetést okozni, hogy ott az emberek 90%-a Wyatt-et stabil Main Event karakternek akarja, és sokkal többre hivatott mint egy-két hetes WWE bajnoki uralom. Bár igaz, ahhoz, hogy valaki a kedvenc pankrátorod legyen, nem feltétlen kell bajnoknak lennie, de igaz, hogy amennyiben látod a kiválasztott egyéneden, hogy keményen dolgozik, és tényleg odateszi magát minden egyes alkalommal, akkor felmerül benned a kérdés - nem kellene bajnoknak lennie? Hiszen a mi szemünkben még mindig jelent valamit a bajnoki öv, nem mint azoknak akik a show forgatókönyvét írják...

6 megjegyzés:

 1. Kár The Undertakerrel példálózni ez esetben, két külön húsról beszélünk + Takerből soha nem lesz még egy hasonló pankrátor sem, ezt szerintem minden igazi fan így gondolja :D
  Ezt a 10 éves történetet nem értem egyébként.. Taker 1990-ben debütált az SS-en, következő évben ugyanitt már WWF champion volt... még a Sycho Sid elleni WM meccs és a 1990-es debütálása között is "csak" hét év telt el, arról nem is beszélve, hogy itt már javába élt a streak.
  Legyünk már őszinték Bray 2013 óta van a rosteren és szinte 4 évet kellett várnia arra, hogy végre egy TT övet ráakasszanak.. (hozzáteszem azt is Orton miatt nyerte meg, ami tulajdonképpen jelentéktelenné tette a családot számomra) Aztán megnyerte a WWE övet amit elveszített Ortontól rá egy hónapra.. :/ Taker karaktere soha nem volt gyenge, Bray pedig képtelen feudot nyerni. Én szeretem amit csinál félre ne értsen senki de Undertakerrel tényleg böszmeség összehasonlítani.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akkor ki az szerinted aki karizmában a legközelebb áll Taker hagyatékához? :D

   Törlés
  2. Mint mondottam jelen pillanatban szerintem senki. De mondok neked valamit, lehet, hogy a következő 20-30 évben nem is lesz olyan aki a Takert körülvett kultuszt akár csak megközelítheti. Az meg már szinte röhej, hogy egy feudot nem lehet Braynek egyértelmű győzelemmel kihozni, a srác jó, nagyon jó, de ha nem tud segítség nélkül győzni számomra az egész karakter értékét veszti. Ő nem Undertaker utódja hanem annak valami fordítottja... (ezidáig)
   Gondolom a WWE úgy van vele, hogy Bray karaktere alapjáraton erős ezért nem szükséges neki sem öv, sem pedig egy győztes feud.. pedig DE! Ha lesz Bálor vs Wyatt story vonal szerintem azt is bukni fogja valamilyen úton módon, de ne legyen igazam...

   Törlés
  3. Karakterben közelebb áll Takerhez mint karizmában :D A Phenomtól én tudtam félni régebben, a bevonulásától mindig libabőrös leszek. Bray nem vált ki ilyen reakciót... (belőlem)

   Törlés
 2. Nem lesz még egy olyan ember, mint The Undertaker max talán egy a következö 50 évben :) Ő egyedit és maradandót alkotott az nem vitás! DE szerintem Wyatt képes lenne a nyomdokaiba lépni. A rajongók mögötte állnak ( Nekem nagy kedvencem a 2013-as Summerslam óta), ráadásul a promói tényleg jók. Szóval csak feudot kéne nyernie.

  VálaszTörlés
 3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.