Header Ads

Alberto El Patron a a TNA-be igazolásról, a WWE monopolizálásáról és a folytatásról


Alberto Del Rio a Sports Illustrated-nek nyilatkozott, melyben kitért az alábbiakra is:

Arról, miért igazolt az Impact-hez:
Nagyon örülök, hogy az Impact Wrestling-nél birkózhatok, mert ismét olyan tehetségekkel dolgozhatok együtt, mint például EC3. Már dolgoztunk együtt, még mikor az FCW feltörekvői között voltunk. Akkor is, mikor ő a WWE main roster-re kerülés küszöbén állt, de aztán eljött az Impact-be, hogy itt szerezzen hírnevet magának. Ő egy nagyon jó srác, ey igazi tehetség és a mikrofonnal is jól bánik. Az irodában is őrjöngés volt a promóinktól, aztán a kötelek között is minden simán ment. Élvezettel nézem, mikor egy fiatal tehetség átveszi a stafétát, hogy továbbvigye, amit mi eddig felépítettünk. [...] Addig maradok az Impact-nél, amíg a nézők is így szeretnék. Egyelőre örömmel látnak és rengeteg tiszteletet kapok tőlük. Itt a pozíciódtól függetlenül megbecsülnek az irodában, a tehetségek közt és a személyzetnél is.

Arról, egészséges-e a WWE monopolizálása bizniszre nézve:
Szörnyen rossz a biznisznek, de ezt nem vághatod a fejükhöz, mert ők egy cég és pontosan úgy játszanak, ahogy nekik ezt tenniük kell: monopóliumot építenek, összeszedik a legjobbakat a világ minden sarkából és megpróbálják ellehetetleníteni a versenytársakat. Okosan csinálják és ezért nem hibáztathatod őket. A gond az, hogy ez nem jó a tehetségeknek. Odamennek a tévés szereplés ígéretével, de még csak jó pénzt sem látnak a munkájukért, nem éri meg. Nekünk birkózóknak szem előtt kell tartani, hogy ez egy üzlet. Azért vágtunk bele, mert szeretjük és maradunk, mert mert ez a szenvedélyünk, de a munkádért elvárod a jutalmat. Végignéztem, ahogy az új sztárok, top heel vagy babyface karakterek nem kapnak semmit a munkájukért. Az NXT kezdői 80 százalékkal keresnek kevesebbet azzal, hogy nekik dolgoznak. Egy üzletben a munkádért meg kell kapd a jutalmad.

Tervezett visszavonulásáról és a pankráción kívüli életről:
Előreláthatólag két éven belül visszavonulok. Most még rendben vagyok, nincsenek komolyabb sérüléseim, de mindig azt mondtam, hogy a csúcson fogom abbahagyni. Mindössze 8 éves voltam, mikor elkezdtem birkózni egy mexikói amatőr szervezetnél. Teljes szívemből szeretem a bizniszt, de a testem kezd már fáradni. Sok ez az utazgatás. Ezt a két évet úgy néz ki, még lehúzom az Impact Wrestling-gel. [...] Folytatom az indie fellépéseket, de több elfoglaltságom van a pankráción kívül is: irányítani kell a Combate Americas-t, az MMA szervezetet, ahol dolgozom, emellett egy mexikói szappanoperát is csinálok, ami két hónap múlva indul. A Combte Americas-nak is van egyébként reality show-ja, amit az Amazon-nak adtunk el, elvileg olyan 3 hónap múlva lesz elérhető. [...] Novemberben nyitottam egy bisztrót San Antonio-ban, pénteken és szombaton lehet arrafelé jönni. Azt hiszem megfogtam az Isten lábát, lassan meg is nősülök. Már kétszer áttettük az esküvő napját, de végül július utolsó hetén egybekelünk. Egy szónak is száz a vége, a birkón kívül is akad bőven tennivalóm.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.