Header Ads

8 év a WWE-n kivül, avagy hol voltak a Hardy-k? Befejező rész!

http://www.ewrestlingnews.com/wp-content/uploads/2017/04/the-hot-tag.jpg

Üdv újra, ebben a mini sorozatban, ahol a Hardy testvérek 8 éves távollétét vettük nagyító alá, hogy merre is jártak egészen addig, ameddig a WWE-hez vissza nem tértek, de ma sajnos elérkeztünk a sorozat befejező részéhez!

Nos ott jártunk, hogy Matt egy támadás következtében elfejette ki is valójában, és Jeff és Reby mindent megtettek annak érdekében, hogy segítsenek visszanyerni az emlékeit. 

Matt nem értette a Delete fogalmat, azt a fogalmat amit Ő hozott létre. De volt ennél rosszabb is, nem szeretett a továbbiakban birkózni, igazából az otthonából sem akart kimozdulni. Amikor a családja megmutatta neki, hogy ki is volt valójában inkább a borzongás fogta el, mintsem visszatértek volna az emlékei.

Pár hét telt el Amnéziás Matt társaságában, aki a végén úgy döntött az istenek segítségét kéri tehát a The Seven Denties segítségét kéri. Név szerint a hét Istenség NERIC, COHLE, CHALL, SIRKO, ASTARR, GUSTAVO & BROHARE. Valójában ők Matt erejének a forrásai. Matt az ég felé fordult,  hogy a segítségükért fohászkodjon, aminek következtében egy villámcsapás érte, és ezután, mint régi önmaga tért magához, és erősebb volt mint valaha korábban. Ezután a Hardyk együtt tértek vissza, hogy bosszút álljanak a DCC csapatán.

http://www.f4wonline.com/sites/www.f4wonline.com/files/styles/large/public/field/image/CzvtPDpWQAEbnge_3.jpg?itok=TE-VnBR6

A következő hetekben Matt folyamatosan utalt egy "Total Nonstop Deletion" nevezetű dologra ami ismét a birtokukon kerül megrendezésre.  Matt rengeteg ötlettel állt elő, ilyen volt a "Tag Team Apocalypto" is ami egy egész Impact epizódot kapott, és a Hardy birtokon került megrendezésre. Az esemény Main Evenetje sem volt semmi, hiszen a Hardy egy Open Chanllenget idéztek térben, és időben bárkihez, a tét pedig a TNA Tag Team címek voltak. Matt több TNA kívüli csapatot is kihívott, köztük a The Young Bucks-ot, a The New Day-t, de még a Wyatt Family is kapott a meghívóból.

Ez az esemény sem normális módon kezdődött hanem inkább komédiába illően. A kezdéssel egy időben bejlentették, hogy egy vulkán keletkezett a semmiből Karolinában, és evakuálni kell a lakosságot.

http://stillrealtous.com/wp-content/uploads/2016/12/maxel.jpg

A komédia folytatódott, hiszen a nyitómeccsen Matt fia lépett ringbe, King Maxel Hardy, méghozzá egy NO DQ meccsben. Miután Maxel kiadta az utasítás a törlésre, Senior Benjamin (Reby édesapja) ugrott a ringbe, és egy sokkolóval kiütötte Rockstar Spud-ot. Maxel meg is szerezte élete első győzelmét. De ezt hagyjuk, is nézze meg mindenki maga ezt az adást.

A Total Nonstop Deletion után, a Decan és a DCC és folyamatosan esélyt kaptak a Tag-Team övekre, de egy alkalommal sem jártak sikerrel, és ez az igazi kihívó nélküli státusz borzasztóan zavarta Matt-et. Olyannyira, hogy úgy érezte a TNA-ben nem találnak megfelelő ellenfelekre. Ismét az istenekhez fordult segítségért, hogy enyhítse fájdalmát, akik felruházták a teleportáció képességével amit ebben az esetben "Expedition of Gold"-nak hívtak. Tehát képesek voltak a világkörül, és a szervezetek között utazni, hogy számukra megfelelő ellenfelekkel mérhessék össze a tudásukat, így próbálván megszerezni annyi Tag-Team övet, amennyit csak tudnak. Ők akartak lenni a legjobb Tag-Team a téridő kontinuumban.

Igen, ez teljesen komoly! Utaztak a szerveztek közt, és a dolog lényege, hogy nyertek is címeket!

https://snagfilms-a.akamaihd.net/2f/68/d7ceedcd47cf8a5b7cc2b3ef056b/the-hot-tag.jpg

"Expedition of Gold" sikerek:
  • Január 21 - Tijuana, Konnan Crash szervezte. Rövid teleportálás után megszerzik az öveket, és el is tűnnek velük.
  • Ugyan ezen a héten már az ASW szervezeténél vannak, ahol ismét sikeresek.
  • Január 28 - Már a Maryland Championshipnél vannak, ahol a The Ecktourage felett arattak győzelmet és vitték a szervezet öveit.
  • Január 29 - A páros újra bevezeti az OMEGA Tag-Team címeket (ami a saját szervezetük) amik 1999-ben kerültek kivonásra, még mielőtt a WWF-hez szerződtek. 

2017 év eleje. Hatalmas változások a TNA szervezeténél. Az Anthem Sports átveszi a TNA vezetését, és lemondásra kényszeríti Dixie Carter-t. Az új tulajdonos, Ed Nordholm a szervezet alapítóját, Jeff Jarrett-et teszi meg igazgatónak. Sokan ezen hír hallatán azonnal elhagyták a szervezetet, köztük a jelenleg az NXT-ben szereplő Drew Galloway és a jelenleg a WWE kapujában álló Mike Bennett és Maria Kanellis, és februárban a Hardy-k is.

A dolog odáig fajult, hogy Reby Hardy élesen kritizálta a szerveztet, és úgy érzik, hogy a Hardy-k a hátukon vitték az egészet, de nem érzik úgy, hogy ezért csak egy kicsit is hálásak lennének. Amit pedig felajánlottak, az számukra kimeríti a nevetséges fogalmát. Itt hozzátartozik, hogy a pletykák szerint az Anthem a szerződésénél közölte velük, hogy amennyiben nem tetszik az ajánlat, akkor vissza is mehetnek a WWE-be.

Természetesen nem kerül sor egyezségre, és a Hardy-k szimplán egy teleportálási malőr miatt kiírásra kerültek az egész szervezetből. Se meccs, se búcsú, egyszerűen elteleportáltak egy ismeretlen helyre, aminek következtében a Decay jelent meg a semmiből, mint az új TNA Tag-Team bajnokok. Végül is...ez is egy megoldás.

Egy héttel a "szakítás" után már az ROH-nél szerepeltek, ahol teleportálás nélkül megnyerték a Young Bucks-tól a Tag-team öveket. De itt már kezdődtek a bajok, hiszen a TNA tájékoztatta az ROH-et, hogy ők a birtokosai a Broken karakternek, így azt nem áll módjukban sem most sem máskor használni. Természetesen a ROH már ezzel hirdette meg a műsorait, így elég nagyot buktak rajta.

Matt bosszúból a Lake of Reincarnation-ba hajította a náluk lévő TNA Tag-Team öveket, ami így elég megalázó a szervezet részére. Visszatérve az ROH-hez. Mint később kiderült, a Hardy-k csak rövid idejű szerződést kötöttek a szervezettel, hiszen a háttérben megegyeztek a WWE-vel és április elsején még az ROH-nél védték meg sikertelenül a Tag-Team címeket, míg másnap a már a Wrestlemania-n szerezték meg a RAW öveket, természetesen egy létrás meccsen. Későbbi hírek szerint csak a vezetőség szűk köre tudta, hogy a Hardy-k érkeznek, és a pankrátorok közül is csak azok tudtak róla, akik a meccsben voltak.

Ami a Broken gimmick-et illet, háááttt...nehéz eset. A TNA magának akarja a jogokat, míg Matt természeten a sajátjaként tekint rá. Az utolsó hírek szerint a WWE hajlandó elég szép összeggel beszállni a vitába, hogy megszerezze a jogokat, de egyelőre a TNA nem akar egyezkedni. De mi van ha sikerül is megszerezniük a jogokat, vajon lehet ugyan olyan sikeres Matt, mint a TNA-ben, vajon megkapja ugyanezt a szabadságot? Hamarosan kiderül :)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.