Header Ads

Sheamus szerint ma a WWE jobb, mint bármikor


Sheamus a The Sun-nak adott interjúban mondta a következőt:

Ahhoz képest, mikor még gyerekként néztük a bírkót, eléggé megnövekedett az igény az atletikusságra. A mostani sportolóink a WWE-nél sokkal tehetségesebbek, mint a 80-as vagy a 90-es években. Meg lehet nézni a szórakoztatás színvonalát az Attitude Era-ban és most. Az Attitude nyomába sem ér a jelennek. Ott van például Cesaro, miket csinál a ringben? A méretei, a mozgása a kötelek közt, a mozdulatai, ahogy felkapja a nála kétszer nagyobb ellenfeleit... Sokkal színvonalasabb.

Az ír szupersztár arról is nyilatkozott, miért működnek Cesaro-val csapatként:

Elég sokszor csaptunk össze az elmúlt években. Volt a Best of 7 sorozatunk, ami után pontosan tudjuk mire képes a másik, hogy támad, hogyan birkózik. A csapatban a legnagyobb az, hogy két teljesen más egyéniség vagyunk. [...] Nem tudunk megfelelni egymásnak, két külön személiség, így nem nehéz kimenni és tenni a saját dolgunkat. A korábbi tag team-ek egységként működtek, de az igazság az, hogy mi nem vagyunk egy hullámhosszon az erős egyéniségünk miatt, és mégis működik a dolog, hiszen egymással is folyamatosan versengünk. Ennyi az egész bája.

2 megjegyzés:

  1. Akkora orbitális baromságot mondott hogy ezt inkább nem is kommentelem...

    VálaszTörlés
  2. Mindig oylan értelmes ezek a nyalis szar szövegek. De hát 1 szer mondaná el őszintén, hogy egy rakás szar ami msot van, elsüllyedne örökre a wwe nél.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.