Header Ads

Milyen mérkőzéseket láthatunk este a WrestleMania előtti TakeOver-en?


Az elmúlt éjjel megrendezték a 2017-es Hall of Fame gálát, ma pedig sor kerül a WrestleMnia előtti utolsó nagy tévés adásra is, az NXT TakeOver: Orlando-ra.
Mondhatni a sárga brand hazai pályán lép fel, ugyanis az NXT otthona Orlando.

Tye Dillinger, Roderick Strong, No Way Jose and Ruby Riot vs SAnitY
Ruby Riot (Heidi Lovelace) mindössze pár hete tűnt fel először az NXT képernyőjén, amikor Nikki Cross-t vette célba, kisegítve Dillinger-éket a SAnitY túlerejével szemben. Most Roderick Strong és No Way Jose segítségével a négyes erősen underdog-ként lép a kötelek közé az Eric Young-féle elvetemült csapat ellen.

Aleister Black (azaz Tommy End) vs Andrade "Cien" Almas
Hetek óta videók hirdetik Tommy End érkezését az NXT-be, ahol a holland feltörekvőt Aleister Black-nek nevezik. A pankrátor célja, hogy megmutassa milyennek kell lennie egy szupersztárnak 2017-ben, elvetve a szerinte elavult régi szokásokat.

The Authors of Pain (c) vs #DIY vs The Revival az NXT Tag Team Címekért
Kissé felkapta a szemét az NXT Univerzum, mikor Paul Ellering csapata képes volt megszerezni Dusty Rhodes Tag Team Torna győzteseinek járó díj után a bajnoki címeket is. A #DIY próbálta visszaszerezni az öveket, de a Revival közbeavatkozásának köszönhetően ennek a lehetőségnek vége. A Revival mindent megtett az utóbbi hetekben, hogy bizonyítsa mennyire jó, sőt állításuk szerint a legjobb csapat a Föld nevű bolygón, amelyik a kötelek közé lép. William Regal a március 15-ei NXT adáson hirdette a Triple Threat Elimination Címmérkőzést a TakeOver-re.

Asuka (c) vs Ember Moon az NXT Női Címéért
Asuka 2015 októberében érkezett az NXT-be, azóta pedig nem talált ellenfelére. A legnagyobb sztárokat volt képes maga mögé utasítani, a címét tavaly áprilisban szerezte meg, mikor a Holnap Császárnője Bayley-t volt képes legyőzni, majd ugyanezt megtette az augusztusi visszavágón. A japán szupersztár ezóta könyörög igazi kihívásért, mire megkapta a visszatérő Mickie James-t, ám rajta is felülkerekedett. Következő ellenfele, Ember Moon a Háború Istennőjének nevezi magát, és jelenleg ő is veretlen a szervezetbe kerülése óta. William Regal akkor döntött úgy, neki adja a lehetőséget, mikor szembeszállt Billie Kay-jel és teljesítményével lenyűgözte a sárga brand GM-ét. Ember fegyvere, az Eclipse talán képes lehet megállítani a Császárnőt, hiszen azután még senki nem volt képes folytatni a harcot ellene. Vajon ma este melyik elpusztíthatatlannak hitt erőben talál a másik egy apró rést, amivel képes lesz megkaparintani a győzelmet és magát az NXT Női Bajnokának nevezni?

Bobby Roode (c) vs Shinsuke Nakamura az NXT Bajnoki Címért
Bobby Roode a texasi TakeOver-en volt képes legyőzni a Strong Style Királyát, mikor a lábát kissé csúnyán megdemolálva volt képes véget vetni Nakamura második uralkodásának. A kérdés az, milyen állapotban van most az a térd? Képes lesz-e bevinni a mindent eldöntő Kinshasa-t, vagy Roode lesz a gyorsabb és megteszi azt amit kevesek tudtak: kétszer is legyőzi Shinsuke-t, folytatva dicsőséges uralkodását?

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.