Header Ads

Miért Jinder Mahal lett az első számú kihívó?

A tegnapi SmackDown után biztos sokakban felmerült a kérdés, hogy vajon hogyan is kerülhet Jinder Mahal egyáltalán a WWE cím közelébe, és hogy lehet Ő az első számú kihívó. Nos a válasz egyszerű - marketing!

http://wrestlingnews.co/wp-content/uploads/2017/04/Jinder-Mahal-1-1024x576.jpg

A WWE nagy erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy elterjeszkedjen Indiában, mivel elég erős rajongótáborral bírnak a távoli országban. Mint ismeretes, a TNA legnagyobb bevételét egy indiai csatorna biztosítja, ami nem más mint a Sony SIX. A WWE adásai pedig a TEN2-ön követhetőek figyelemmel. Igaz, hogy Mahal kanadai származású, de a szülei pandzsábi származásúak, és ennek megfelelően Mahal tökéletesen beszéli a pandzsábi nyelvet is.

Nemrégiben került kinevezésre Sheetesh Srivastava, aki mint VP, és General Manager dolgozik a WWE-nek, és a felelőssége ez a régió. A munkakörébe beletartoznak a Live Event-ek szervezései, a marketing ügyek, ezen belül az ajándéktárgyak is. Sheetesh korábban a Walt Disney felelőse volt Indiában, tehát elég jó tapasztalatokkal rendelkezik a reklámozás terén.

A WWE nemrégiben nyitotta meg a WWE Shop-ot India részére, így a következő időszakban biztos rengeteg Jinder Mahal ajándéktárgy lesz, amihez hozzátársulnak a Bollywood Boyz termékek is. Természetesen ezekkel nem a US rajongókat, vagy éppen az európai embereket fogják megcélozni, de a népesség számát figyelembe véve biztos megtérülnek, megtérülhetnek a befektetéseik.

5 megjegyzés:

 1. Ez még hagyján,de ha odaadják neki az övet akkor az volt az utolsó alkalom hogy wwe-t néztem...

  VálaszTörlés
 2. Nem rosszból, de úgy néz ki, mintha a kilencvenes évek szteroidos korszakából jött volna elő.

  VálaszTörlés
 3. Szerintem is, lehetőséget kell adni a mostani fiatoloknak,Jinder Mahal egy nagy tehetség,és a többi fiatalnak is az NXT-ből TNA ROH-Ból- átkerülni ide!Nagy lehetőség-Szerintem aki meg nem ismeri őket az ne ítéljen előre!.-ráadásul a WWE-be bekerülni ismeretség,szerencse,lehet,hogy pénz kérdése is. Személy szerint én tisztelem azt a aki valahogy bejutott, és szerencsét próbál ezeken a fórumokon!!!

  VálaszTörlés
 4. Akit pedig érdekel nem csak a WWE-hanem,hogy honnan jöttek,az keresse fel a TNA,ROH,MMA,MCW,és egyéb félprofi szervezeteket az interneten,hiszen a Szupersztárok innen származnak!

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.