Header Ads

Jön a BROKEN gimmick!


Úgy tűnik, hogy a sok hercehurca után végül mégis csak látni fogjuk a BROKEN Hardy karaktert a WWE-n belül is!

A hírek szerint a WWE mindenképpen szeretné a karaktert a WWE-n belül is használni, és minden megfog tenni azért, hogy a jogokat megszerezze a karaktert a szervezethez láncolja, ami viszont figyelembe véve a jogi állásokat, nem lesz egyszerű. Úgy hírlik, hogy a WWE nem kevés pénzzel szállna be a döntés hozatalba, amit az Anthem-nek fizetnének, ami kétféleképpen kerülne kifizetésre.

Elsődlegesen egy egyszeri nagyobb összeg kifizetése lehetséges, illetve második opcióként évi százalékot fizetne a karakterért bizonyos feltételek teljesülés után.

Sokan úgy érzik, hogy az Attitude Era Hardy karakternek már nem sok ideje van életben maradni, és a Broken karakter az, ami visszahozhatná a testvérpárost, mint nagy játékosokat. Nem mellesleg a WWE hatalmas lehetőséget lát benne marketing szinten is, hiszen úgy vélik, hogy a Broken karakterből rengeteg kitudnának hozni az ajándéktárgyak terén is, ami nagy eséllyel hamar visszahozná az Anthem-nek fizetett költségeket.

1 megjegyzés:

  1. Én egy picit sajnálom, hogy Vince ilyen "lágyszívű" az Anthem-el és nem falja fel őket élve, amiért baszakodni mernek vele...

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.