Header Ads

Eljött a nap - WrestleMania Orlando-ban!


Igen, eljött az április, annak is az első vasárnapja, amikor megrendezik Orlando-ban a sportszórakoztatás legnagyobb eseményét, ahol a halhatatlanok színpadán olyan szupersztárok csapnak össze egymással, mint az egykori WCW legjobbja, Goldberg és a UFC korábbi világbajnoka, Brock Lesnar; a professzionális birkózás történelmének legmeghatározóbb alakja, a legenda, a fenomén Undertaker és a WWE nagykutyája, Roman Reigns; a harmadik generációs többszörös világbajnok Vipera, Randy Orton és a rettegés új arca árnyékában Abigail nővérrel, Bray Wyatt; Mr Money, Shane McMahon és aki magát úgy hívja, az arc, aki a WWE-t uralja, Georgia Pitbull-ja, AJ Styles! És ne feledkezzünk meg a nőkről sem, a SmackDown Live női bajnoka, Alexa Bliss az egész divízió ellen kényszerül megvédeni címét, olyanokkal kerül szembe, mint az Irish Lass Kicker Becky Lynch, Staten Island hercegnője, Carmella, vagy a nemrég visszatérő és állóvizet felkavaró Mickie James. A vörös oldalon eközben a közönség kedvence, az ölelnivaló Bayley teszi kockára címét a Bo$$ Sasha Banks, a királynő Charlotte és Nia Jax ellen. Hölgyeim és uraim, WrestleMania 33 a floridai Orlando városában, vágjunk is bele!


Andre the Giant Emlék-Battle Royal
Negyedik éve, hogy megrendezik a pankráció óriásának emlékére a battle royal-t, melynek célja, hogy valakinek nagy WrestleMania pillanatot adjon és előre vigye karrierjét. Amit tudunk, hogy a 22 éve a bizniszben lévő Big Show utolsó WrestleMania mérkőzése lesz ez, így láthatunk tőle még utoljára hatalmas megmozdulásokat, viszont a győzelemre legesélyesebb személy egyértelműn Braun Strowman.
Tipp: Braun Strowman

Neville (c) vs Austin Aries a Cirkálósúlyú Címért
A WWE a cirkálók két legjobbját adta nekünk, hogy összemérhessék erejüket az év legnagyobb PPV-jén, közel 80 ezer ember előtt.
Tipp: Austin Aries

SmackDown Live Női Bajnoki Mérkőzés
A kék brand vezetősége nehéz feladat elé állította a női bajnokot: az egész divízió ellen meg kell védje címét, azaz szembe kell nézzen Becky Lynch-csel, Natalya-val, Mickie James-szel, Carmella-val és Naomi-val. Naomi... Ne feledjük, ő megszerezte már egyszer az övet, de le kellett adja sérülése miatt, majd a március 28-ai adáson tért vissza, ezen kívül hazai pályán lép fel Orlando-ban.
Tipp: Naomi

The Club (c) vs Enzo & Cass vs Sheamus & Cesaro a RAW Tag Team Címekért egy létrás meccsen
A New Day 483 napos uralmának vetett véget az a tag team, amiről azelőtt senki nem akarta elhinni, hogy működhet: Sheamus és Cesaro. Tőlük még az év elején tudta elvenni a címeket Gallows és Anderson, akik azóta is hordozzák azokat. Enzo és Cass eddig nem voltak képesek rátenni kezüket a csapatok legnagyobb kincsére, de ez könnyen változhat. És ne kerülgessük a témát, a BROKEN Hardy-kat, akik a Ring of Honor tegnapi adásán a Young Bucks-ra hagyva örökségüket elbúcsúztak a szervezettől, de a létrás meccs nem az ő megjelenésüket jelzi. Viszont nem zárjuk ki annak a lehetőségét, hogy napokon belül megérkeznek a WWE-be, hogy itt folytassák az Expedition of Gold-ot.
Tipp: Enzo & Cass

Dean Ambrose (c) vs Baron Corbin az Interkontinentális Bajnoki Címért
A Lone Wolf többször is próbálta végleg eltörölni - nem, véletlenül sem utalok a Hardy-kra - Ambrose-t, aminek eredménye többszörös sérülés lett, de a Lunatic Fringe nem tűnik továbbra sem megtörtnek, és ehelyett egy targonca tetején állva fogadta el a harcot Corbin ellen a WrestleMania-ra. Mint azt jól tudjuk, Ambrose akkor a legveszélyesebb, mikor a legjobban megsebzett és őrülten dühös. Vajon meddig lesz képes a két pankrátor elmenni, hogy a másikat elsöpörje az útjából, megkaparintva az Interkontinentális Címet?
Tipp: Dean Ambrose

John Cena & Nikki Bella vs The Miz & Maryse
Szóval..., a John Cena és Nikki Bella kapcsolat évekig nem jelent meg a WWE főműsorain, csak a valóságshow-kon, mint a Total Divas/Bellas. Viszont Maryse és Miz azzal vádolták Nikki-t, hogy mindent amit csak elért, Cena-nak köszönheti, így a történet egy mixed tag team összecsapáshoz vezetett a WrestleMania-ra, ami viszont szerintem közel sem a feud, csak egy fejezet vége.
Tipp: Cena és Nikki

Chris Jericho vs Kevin Owens a US Címért
Egykor Jericho azt hittem, legjobb barátjának nevezheti a korábbi Universal Bajnokot, ám az megmutatta igaz arcát, mikor Sami Zayn után őt is hátba támadta, majd kijelentette: Y2J nem volt több, csak egy eszköz, hogy felérjen a csúcsra. KO hozzátette, Triple H tanácsolt neki, hogy keressen valakit, aki fedezi és védi őt és a bajnoki címet, de szerinte mostanra Chris haszontalanná vált. Ezután nem Owens nem csak Jericho-t akarja eltávolítani, de meg szeretné szerezni a US Címet.
Tipp: Chris Jericho

Bayley (c) vs Sasha Banks vs Charlotte vs Nia Jax a RAW Női Címért
Bayley-nek nincs könnyű dolga, ugyanis Stephanie McMahon-nek köszönhetően a két lovassal és Nia-val kell megküzdjön, félretéve barátságát Sasha-val, aki valószínűleg heel turn-t vesz a mérkőzés közben. A bajnok elérte álmát, a csúcsra ért. De képes lesz-e ott maradni a ma este után?
Tipp: Sasha Banks

Shane McMahon vs AJ Styles
AJ részben megkapta amire vágyott: egy extrém WrestleMania mérkőzés, határok nélkül. Viszont nem a WWE Világbajnoki Címért küzdhet meg Bray Wyatt-tel, hanem ellenlábasával, a SmackDown Live igazgatójával, aki a történet szerint mindig útjában állt és keresztbe tett neki, hogy ne jusson lehetőséghez. Styles többször is nekiesett főnökének a történtek miatt, mire Daniel Bryan kirúgta őt. Még ugyanabban az adásban kiírta neki Shane a mérkőzést, mutatva, hogy nem ijedt meg AJ-től.
Tipp: AJ Styles

The Undertaker vs Roman Reigns
Könnyen lehet, hogy az Undertaker utolsó mérkőzését láthatjuk, hiszen a Phenom minden megjelenése után fájdalmakra panaszkodik. Ez azt jelentené, hogy Roman fogja visszavonultatni a világ talán legnagyobb pankrátorát. Nos, nem alkotok véleményt, lássuk a történetet. Regns azt állítja, most már eljárt az idő a Deadman felett, ezért most már ő az úr a háznál; ezt jelképezte azzal is, mikor Taker-t kidobta januárban a Rumble-ből. A sztori szerint a háború célja a halhatatlanság, mire a Big Dog azt ígéri, sírba teszi a Halott Embert. Kérdés azonban, hogy mi lesz ennek a fogadtatása...
Tipp: Roman Reigns

Seth Rollins vs Triple H
A történet kezdetéhez egészen 2014-ig kell visszamenni, mikor HHH felkarolta, kiemelte Seth-et a Shield-ből. Hunter Rollins mentora, tanítója volt, egyengette az útját: neki köszönhetően lett Mr Money In The Bank, majd világbajnok is. A Universal Címmel viszont más tervei voltak Triple H-nek, így elárulta egykori tanítványát. Ezután többször is akadályozta a korábbi világbajnokot, aki nem tetszésének tettlegességgel adott volna hangot az NXT egyik TakeOver-én, ahol viszont Hunter elvitette ő a biztonságiakkal. Később a RAW-n Samoa Joe-val próbálta lefoglalni, ami annyira jól sikerült, hogy kiújult Seth térdsérülése, ami miatt legalább 3-4 hónapos kihagyásra lenne szüksége. A szupersztár önérzete viszont ezt nem engedi és testi épségével nem törődve saját felelősségére vállalja a szabályok nélküli összecsapást. Kétségtelenül a card történetileg legjobban összetett és felépített meccse, véleményem szerint a főmérkőzés kellene legyen.
Tipp: Seth Rollins

Goldberg (c) vs Brock Lesnar a Universal Címért
Sokkolta a WWE Univerzumot, mikor a hosszú évek után visszatérő Goldberg nem esett Lesnar mészárolásának áldozatául, hanem alig néhány másodperc alatt bedarálta a Fenevadat mindössze 3 mozdulattal. A Universal Bajnok azóta hasonlóképp lett book-olva, mint WCW karrierje csúcsán, mikor senki nem lehetett ellenfele. Goldberg, Brock és Taker első ránézésre is istenekként járkáltak a halandók között, mikor természetfeletti magaslatokban vívták csatájukat a vergődő full-time pankrátorok között a Royal Rumble ringjében. Továbbra is valószínűbb, hogy egy néhány perces összecsapás után Lesnar lesz képes szabályosan legyőzni Bill-t - ami eddig még soha senkinek nem sikerült -, de Dave Meltzer szerint ez már nem borítékolható, mivel a szervezet látja még a lehetséges folytatást (és a pénzt) Goldberg-ben.
Tipp: nem mernék fogadni

Bray Wyatt (c) vs Randy Orton a WWE Világbajnoki Címért
Orton akkor csatlakozott a Wyatt Family-hez, mikor nem tudott rajtuk felülkerekedni. Hogy megismerje a rettegést, egyé vált vele, most viszont már - miután belülről robbantotta szét a családot és gyújtotta fel Bray Abigail-nek szentelt felekezeti helyét, amihez maga a családfő nyújtotta át neki a kulcsokat - készen áll Rumble győztesként szembenézni azzal az emberrel, akit többé nem nevez mesterének. Wyatt viszont azt mondja, Abigail nővér lelke nem veszett oda a tűzben, hanem megerősödött... Innentől teret nyert a történetben a sátánizmus. Eddig azt tartottuk, hogy Abigail csak a történetekben kerül elő, de most már semmi sem biztos ebben a sci-fi horrorba illő történetben, csak hogy ott volt a világ, a kezében...
Tipp: Bray Wyatt

2 megjegyzés:

  1. Legyetek oly szívesek, a beceneveket ne fordítsátok már le magyarra, mert b.szott hülyén hangzik mind :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mire gondolsz? Én egyet sem találtam csak a címeket

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.