Header Ads

8 év a WWE-n kivül, avagy hol voltak a Hardy-k? Harmadik rész!

http://www.ewrestlingnews.com/wp-content/uploads/2017/04/Delete-750x340-1476197314.jpg


Ott fejeztük be, hogy a Hardy testévek a saját telkükön megtartották az eléggé bizarr The Final Deletition meccsüket, aminek keretein belül Matt legyőzte Brother Nero-t, azaz Jeff Hardy-t, és megszerezte a Hardy nevet magának. Matt elmondása szerint Jeff obszolensé vált, tehát szépen magyarra fordítva semmire sem volt már jó, és tiltott volt számára minden a Hardykra jellemző mozdulat. Tehát a high flyer stílus tiltott volt számára.

Matt irányította Jeff-et, ám annak ellenére, hogy Jeff beletörődött volna ebbe, erős maradt és küzdött. Ez volt az az időszak amikor a Broken karakter a csúcsponton volt, hiszen minden figyelem Matt-re irányult. Nem volt olyan műsor, ahol a közönség ne kiabálta volna minden pillanatban a Delete, vagy az Obsolete szavakat, teljesen függetlenül attól, hogy a Hardyk a ringben voltak-e vagy sem. Talán még emlékeznek rá páran, Jeff ebben az időszakban vezette le a feszültségét egy létrán, illetve asztalon, amit akkoriban mi is megosztottunk az oldalunkon. Sokan nem tudták, hogy ismét tiltott szereket használt, vagy ő is BROKEN-né vált. De természetesen a TNA is érezte, hogy nagyot lehet robbantani a testvérpárossal. Ezért tenniük kellett valamit, hogy Jeff elfogadja azt, akivé Matt változtatta.

Nem sokkal később Matt bejelentette, hogy Ő, és Brother Nero egy csapatot fognak alkotni a Decay ellen, akiket kihívnak majd a TNA World Tag Team címekért, miután sikeresen legyőzik a The Tribunal csapatát az első számú kihívó jogáért. Jeff nem fogadta kitörő örömmel a hírt, és Matt kérésére egyedül küzdött meg a The Tribunal csapatával akiket sikeresen legyőzött. A meccs után Matt kijelentette, hogy értékeli Jeff szenvedélyét és akaratát. Jeff támadólag vette ezt, majd kijelentette, hogy ő az egyetlen aki megbüntetheti Brother Nero-t, ezután felvállalta a nevet, és így megszületettek a Broken Hardy-k. Természetesen előtte még volt érdekes dolog, amikor Jeff szimplán levetette magát egy asztalra.

Így, hogy a testvérpáros együtt volt, és Jeff elfogadta Matt-et, mint a vezetőjét megkezdték a felkészülést az “Ascension to Hell“-re ami nem volt más, mint egy 4 Tag-Team-ből álló a létrás meccs az első számú kihívó jogáért. Matt arra tanított Jeff-et hogy nem kell fejletlenül levetnie magát minden magasságból azért, hogy sikeresen lehessen.

Természetesen augusztus 18-án a Hardy-k nyerték a “Ascension to Hell“ meccset, és ők lettek a kihívók a címekért. 

http://www.f4wonline.com/sites/www.f4wonline.com/files/field/image/UqjG3BZ.jpgA címek a Decay birtokában voltak, akiknek szintén nem kellett a szomszédba menni egy kis kegyetlenségért, hiszen nem sokkal a Hardy-k győzelme után megfenyegették Matt-et hogy elrabolják a gyermekét.

És el is érkeztünk a szintén híres “Delete Or Decay” meccshez ami szintén a Hardy-k birtokán volt. Abyss megpróbálta Matt-et súlyosan megsebezni Janice nevezetű fegyverével, ami egy deszka volt kiálló szögekkel. Brother Nero a segítségere sietett, ám súlyosan megsérült a támadás okán. A gyermekrablás pedig matt sikeresen megakadályozta. A csatát most a Hardy-k nyerték, de nem a háborút. 

Jeff sérülése olyan súlyosak voltak, hogy isteni csodára volt szükség, amit csak a “Lake Of Reincarnation” tehát az újjászületés tava gyógyíthatott meg, ami természetesen a Hardy birtokon volt. Az újjászületés annyira sikeres volt, hogy elsőnek Jeff az Immortal karakterével tért vissza, ám később Brother Nero is visszatért, és innentől a család ismét együtt volt.

https://pbs.twimg.com/media/Csf6WOlWEAAi0rC.jpg
Az első próbálkozás sikeretlen volt.

A Bound For Glory már együtt érkeztek, és egyértelmű volt a céljuk, a címeket akarták a Decay-től - bármi áron. Emlékezetes lehet a bevonulások, hiszen Matt felesége Reby élőben zongorázott. A meccs sem merülhet feledésbe, hiszen ilyet sem látott még a pankráció világa, hiszen valakinek az a zseniális ötlete támadt, hogy egy vödörke víz is bekerült a “Lake Of Reincarnation”-ból, így Brother Nero szabadon ugrálhatott a karakterei közt ezen víz segítségével. Matt, amióta obszolesnek kiálította ki testvérét, először adott engedélyt a high flyer stílusra. A befejezés - Jeff - magas létra - két asztalon keresztül - új bajnokok.

https://i.ytimg.com/vi/YbugMrlUAVE/maxresdefault.jpg
Sikeres gyógyulás
Több hónapnyi címvédés után a Hardy-kat egy eddig ismeretlen csapat a DCC támadta meg. A csapat folyamatosan támadta a testvérpárost, aminek következtében, egy targoncával okozott sérülés után Matt amnéziában szenvedett...Jeff, és Reby mindent elkövettek annak érdekében, hogy vissza szerezzék a régit Matt-et, de vajon sikerrel jártak??? És innen folytatjuk :)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.