Header Ads

Vader: legbelül úgy hiszem, nem fogok meghalni


Vader, a WCW korábbi világbajnoka a Go Pro Wrestling-nek adott interjút, ahol szóba került jelenlegi állapota, valamint kapcsolatai a hasonló nagyságú legendákkal.

Egészségügyi állapotáról:
Legbelül úgy hiszem, nem fogok meghalni.Ahogy most itt ülök, jól érzem magam. Edzettem kicsit, aztán rohantam a 10 órás géphez, most meg itt vagyok. És jól vagyok. Most tényleg. A rossz hírek ellenére, amiket 3 másik szívspecialistától hallottam. Ez amiatt van, amilyen az életvitelem volt; megkérdezték iszom-e, mire mondtam, hogy 15 éve nem, és meglepő mód ez is hozzájárul a dolgokhoz. Eredetileg mindig a focira és a birkózásra hivatkoztam, de közel sem ez  teljes történet.

A közös munkáról Sting-gel:
Az az igazság, hogy Steve Borden-nel minden olyan könnyen ment. Nem kellett beszélnünk se. Egyszerűen kimentünk előadni és szétszedtük az épületet. Minden egyes alkalommal. És könnyen ment. Ő a kedvenc ellenfeleim egyike. Szinte teljesen azonos hullámhosszon voltunk. Jól kommunikáltunk ilyen módon.

Mick Foley leszakadt füléről:
Még mindig ott van a szemem előtt, ahogy felakad a kötélre és elkezd szakadni a füle. Az elmúlt években teljesen elhitettem magammal, hogy én tehetek róla. De Mick-kel visszanéztük párszor a WWE filmszobájában, és ő szakította meg. Én csak a meccs későbbi részében értem hozzá, ami után viszont egyszerűen lerepült, szóval végső soron én szakítottam le.

1 megjegyzés:

  1. Sajnos az a gond a szívbetegséggel hogy hiába érzi jól magát bármikor meghalhat..Egyik ismerősöm apja is váratlanul esett össze taliicsa tolás közben és meghalt.Ő is szívbeteg volt,gondolom ő se érezte rosszul magát ha még dolgozott.Az a baj hogy az ember elbízza magát és csak azért is dolgozik aztán amikor megtörténik a baj addigra már késő lesz bármit is tenni

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.