Header Ads

Triple threat mérkőzés a WrestleMania 33-ra *Spoiler*


Az esti RAW-n Mick Foley megkérdezte Bayley-t, ki ellen védi meg címét a WrestleMania-n. Ekkor Sasha Banks érkezett, aki megpróbálta meggyőzni a női bajnokot, hogy Charlotte helyett vele nézzen szembe, hiszen mindig is arról álmodoztak, hogy a WrestleMania-n majd ketten ellopják a show-t.

Charlotte és Dana Brook érkeztek, akik szerint egy összeesküvés folyik, amiben Charlotte az áldozat. Úgy véli, a címet és a PPV veretlenséget ellopták tőle, Foley pedig ezzel nem törődik, mert a két kiskedvence küzdhet meg egymással WrestleMania-n.Stephanie érkezett, és mivel Chicagóban vagyunk, a közönség CM Punk kántálással támadta a vezetőt, aki ezt le is reagálta; azt mondta, az emberek itt az arénában ugyanolyan vesztesek, mint CM Punk. Ezzel azonban - nem úgy mint legutóbb - csak jobban felbőszítette a tömeget, akik erősebben skandáltál kedvencük nevét. Stephanie úgy határoz, Charlotte érdemli a meccset a PPV-re, de a GM szerint a Bo$$ mellett sem mehetnek el szó nélkül. A nő erre megkérdezi Foley-tól, kit is tart ő igazán a főnökének. Mick elismeri, hogy Sasha-ra gondolt, de kijelenti, hogy Steph  főnöke.

Foley úgy gondolja, jövőhéten Charlotte és Sasha meg kellene mérkőzzenek egymással, a győztes pedig Bayley kihívójaként menne a WrestleMania-ra. Felettesének viszont mások a tervei: Bayle-vel küzd meg Sasha, méghozzá azonnal, ha pedig nyer, akkor harmadikként részt vehet a bajnoki mérkőzésben.

Az összecsapás pontosan 12 perc 59 másodpercig tartott, melynek végén Sasha Banks nyert feladással, Charlotte beavatkozási kísérletei ellenére. Ez azt jelenti, hogy a RAW Női Címéért egy triple threat mérkőzést láthatunk a sportszórakoztatás legnagyobb színpadán.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.