Header Ads

Roman Reigns Undertaker-en keresztül jut a csúcsra?

https://i.ytimg.com/vi/E19FxYYg8Kg/maxresdefault.jpg

Azt már sejthetjük, a Brock Lesnar vs Goldberg meccs fogja zárni az idei WrestleMania-t, hiszen ez a meccs szól a WWE Universal címről.

Mint megírtuk, sokan úgy vélik ez lesz Goldberg utolsó meccse a szervezetnél, bár addig még lehetséges, hogy új szerződésre kerül aláírásról a felek részéről. Sokan úgy vélik ez már nem egy Squash meccs lesz, és nem egy perc alatt fog véget érni, mint azt a Royal Rumble-n vagy a Survivor Series-en láthattuk.

Ám vannak akik mégsem ezt a meccset várják a legjobban, hanem a Roman Reigns vs Undertaker-t, de úgy tűnik ennek a meccsnek rengeteg köze lesz a fent említetthez, hiszen nagy eséllyel Roman Reigns Lesnar ellenfele lesz nyári hónapokban. Ha ez a terv marad, akkor Reigns biztosan legyőzi Undertaker-t, így szerezvén meg a jogot hogy első számú kihívó legyen.

4 megjegyzés:

 1. Azért vicces, hogy Taker veresége már TÉNYKÉNT VAN KEZELVE!!!!! EZ NEM EGY SS,RR VAGY AKÁRMILYEN MÁS PPV AZ ISTENÉRT!!! EZ A WRESTLEMANIA!!!! Ez az ember történelmet írt ITT! Most komolyan Roman Reigns-nek kell őt elvernie, csak azért, hogy végre megtörténjen a Heel Turn (vagy nem)???? WTF??

  VálaszTörlés
 2. Igen,micsoda jó ötlet! Nyugodtan szét lehet szedni Undertaker streak-jét,annak már úgyis mindegy nem?

  VálaszTörlés
 3. És akkor megy a melldöngetés, hogy a WWE kreatívjai milyen profik, és hogy Reignst valójában egész demográfiai csoportok fogadják el face-ként... ja, a tizenkét évesek meg a pakisztáni és indiai rajongók, akik azt is elhiszik, hogy a wrestling legit küzdelem. Ezek a rajongók azt kajálják, amit eléjük pakolnak.
  Reignsnek valahol upper midcardon volna a helye, mondjuk egy US övet néha megkaphatna, de ez a túltolás nevetséges, főleg annak a fényében, hogy a szervezetnél van egy Rollins, akit elástak egy inkoherens Triple H-sztoriba, egy Owens, akit nem engednek tisztán nyerni, de visszatér Bálor, jöhet Nakamura, ott van AJ... ezek mellett Booman kissé vérszegény main eventernek.

  VálaszTörlés
 4. Szerintem a döntés most is Taker kezében van hogy ki nyerjen, mint anno Lesnar ellen.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.