Header Ads

Mi történt a Fastlane-en? Rövid áttekintés, visszanézhető adás
Az éjjel megrendezték a WrestleMania előtti utolsó PPV-jét, méghozzá vörös színekben. Először az adást ágyazzuk be, alatta egy nagyon rövid szöveges áttekintés lesz, szóval itt figyelmeztetünk mindenkit a SPOILER-ek miatt.

AKIRA TOZAWA & RICH SWANN VS. BRIAN KENDRICK & NOAM DAR

A győztes Swann.

SAMOA JOE VS. SAMI ZAYN

Az örök underdog mindent megpróbált, de ahogy arra számítani lehetett, Dávid ezúttal nem győzte le Góliátot. Sami a sleeper hold-ban elájult.

A backstageben Bayley ad intejút, aki elismeri, hogy Charlotte előnnyel indul, hiszen veretlen a PPV-ken. Azt mondja, ha a korábbi bajnok igazán jó, akkor nem lesz szüksége Dana Brooke segítségére. Megjelenik Nia Jax, aki megígéri, hogy szétcincálja Sasha Banks-et, aztán ha Bayley megvédi címét, akkor őt veszi célba.

LUKE GALLOWS & KARL ANDERSON VS. ENZO AMORE & BIG CASS FOR THE TAG TITLES

Nem volt hosszú összecsapáz, ahol végül a Club védte meg a RAW Tag Team öveit, mikor Anderson két vállra fektette Enzo-t. A Certified G lába ugyan a kötélen volt, de azt Gallows gondosan levette onnan anélkül, hogy a bíró ebből bármit is észrevett volna.


NIA JAX VS. SASHA BANKS 

Sasha-nak igaza volt, a Bo$$ ugyanis sokkal jobb formában volt, mint legutóbbi küzdelmükkor. Ezúttal jóval többet dominált, kimenekült a Samoan Drop-ból is, majd egy fordítás után sikeresen lent tartotta háromig ellenfelét.

CESARO VS. JINDER MAHAL

Az F4WON munkatársát idézve, a meccs technikailag rendben volt, csak épp senkit nem érdekelt. A győzelmet Cesaro szerezte meg.

BIG SHOW VS. RUSEV

Ez az összecsapás sem kapott nagyobb reakciót egy átlagos heti tévés megmérettetésnél, pedig igazából nem volt rossz. Big Show az Acolade-ből kiszabadulva három chocke slam-mel sarokba kényszerítette a Bolgár Rémálmot, majd a KO punch után végleg kiterítette.

KO elmondja, nem értékeli sokra Goldberg teljesítményét, hisz az elmúlt évtizedben csak egy embert tudott legyőzni, míg ő végzett pl. Cena-val és az egykori Shield mindhárom tagjával. Azt ígéri, átveri és felülmúlja a WCW legjobbját, majd kijelenti, mindegy, hogy Sami Zayn-ről vagy The Rock-ról van szó, akit kell, azt legyőzi.

ROMAN REIGNS VS. BRAUN STROWMAN

A mérkőzést Roman Reigns nyerte.


BAYLEY VS. CHARLOTTE

Szóval Charlotte Flair-nek volt egy streak-je, miszerint eddig nem tudták legyőzni PPV eseményeket, csakhogy ez gyakorlatilag senkit nem érdekelt, egészen mostanáig, mikor Bayley ennek véget vetett. A korábbi bajnok talán épp a moonsault-ra készült, mikor Sasha Banks zavarta őt meg. Némi segítséggel a közönség kedvence megvédte címét.


KEVIN OWENS VS. BILL GOLDBERG FOR UNIVERSAL TITLE

Ha Goldberg-nek Julius Caesar-hoz hasonlóan beszámolót kellene írjon a csatáiról, akkor azon szintúgy mindössze három szó állna: veni, vidi, vici (jöttem, láttam, győztem). Maga a szegmens nem volt annyira rövid, mivel Owens nem akart igazán bemenni a kötelek közé. Mint mikor az ember tisztában van vele, hogy az apja egy akkora nyaklevest fog neki lekeverni, hogy a fal adja a másikat, így viselkedett a már csak egykori Universal Bajnok. Mikor KO összeszedte minden bátorságát, a gong megszólalt, de ugyanakkor Jericho zenéje is, mire annak egykori legjobb barátja nem koncentrált az ennél nagyobb lendülettel érkező, őt tehergépkocsiként elsodró monstruma: Goldberg egy Spear-rel és egy Jackhammer-rel, körülbelül 10 másodperc alatt letudta a meccset, megszerezve a RAW legértékesebb címét.

Mit jelent ez? Szinte biztos, hogy a WrestleMania-n ismét Goldberg összecsap Brock Lesnar-ral, ahol ezúttal a Universal cím lesz a tét.

1 megjegyzés:

  1. Ezért kár volt visszatérnie Goldberg-nek...Amit csinálnak vele az nevetséges...De ő is egy seggfej hogy egy halom pénzért csak ennyit képes produkálni.Ezt BÁRKI megtudná csinálni

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.