Header Ads

Ma este rendezik meg a Fastlane PPV-t


Ma éjjel rendezik meg a RAW brand önálló PPV-jét, ahol szemtanúi lehetünk Goldberg címmérkőzésének - aki a gála arca -, és más érdekes dolgoknak, vegyük is sorra őket.

Luke Gallows & Karl Anderson vs. Enzo Amore & Big Cass

Az összecsapás tétjei a vörösök Tag Team címei lesznek, amiket jelenleg a Club birtokol. A Certified G és Cass akkor érdemelték ki a lehetőséget, mikor február 20-án felülkerekedtek Cesaro és Sheamus csapatán. Ti mit vártok ettől a mérkőzéstől? Írjátok le hozzászólásban!
Tipp: Gallows & Anderson

Sami Zayn vs. Samoa Joe

Joe néhány hete jelent meg a RAW-n, amikor Triple H embereként pusztította el Seth Rollins-ot, aki valószínűleg a WrestleMania-ig nem fog már kötelek közé lépni. Az örök underdog Sami nem akarja elfogadni a tényt, hogy az öltönyös szamoai a WWE Luca Brasi-jaként viselkedik, ehelyett ha nem is nyíltan, de rátámadt a vezetőség legújabb szörnyére. Ma éjjel Dávid küzd meg Góliáttal, de ez nem az a történet, ahol az ész nyerhet az erő felett.
Tipp: Joe

Roman Reigns vs. Braun Strowman

Strowman igazi kihívásra vár azóta, hogy megjelent a main roster-en. Most megkapta a Big Dog-ot. A két powerhouse rivalizálása a Rumble-ig nyúlig vissza, ahol Braun rátámadt Roman-re, másnap pedig a RAW-n Reigns zavarta meg Strowman-t. Mindkét esetben Kevin Owens volt az a bizonyos harmadik személy, és a vágyott érték a Universal cím. A PWInsider nem tarta kizártnak, hogy akár már ezen a PPV-n feltűnik az Undertaker, aki valószínűleg Reigns-szel kezd feud-ba. Érdeklődve várjuk milyen hatással lesz ez az eseményekre.
Tipp: Reigns

Bayley vs. Charlotte Flair

Bayley a RAW február 13-ai adásán szerezte meg a szervezet női címét, ám Sasha Banks segítségével. Bár Stephanie próbálta meggyőzni az ölelni való lányt, hogy mondjon le az övéről, ennek a kérésnek nem tett eleget, mert úgy véli, hogy megdolgozott érte, függetlenül attól, hogy a Bo$$ közbeavatkozott az összecsapásnál. Most lehetősége van megmutatni, valóban méltó a címre. Kérdés viszont, hogy Sasha mit szeretne? Barátságból áll Bayley mellett, vagy csak mert úgy véli, tőle könnyebben elnyerheti a bajnoki címet? Nektek mi a véleményetek?
Tipp: Charlotte

Sasha Banks vs. Nia Jax

A Bo$$-nak jelenleg nem a címmel kell törődnie, hanem Ni Jax-szel, akivel ismét meg kell mérkőzzön. Legutóbb nem járt sikerrel. A mérkőzést Stephanie írta ki, hogy Sasha-nak ne legyen elég ideje Bayley-re figyelni és segíteni neki. A háromszoros bajnok állítása szerint sokkal jobb formában van, mint előzőleg, vajon sikerül felülkerekednie ellenfelén?
Tipp: Sasha

Kevin Owens vs. Goldberg

Brock Lesnar-nak várnia kell a WrestleMania-ig, mert a következő nem ő, hanem Kevin Owens lesz. Hosszú, több éves kihagyás után a vezetőség úgy látja, Goldberg-ben lehet, hogy van még egy bajnoki futás. A szupersztár szerint pedig az egyetlen oka annak, hogy KO hordja vállán az övet, nem más, mint hogy vele még nem küzdött meg. Owens egykori legjobb barátja nélkül is képes lenne címet védeni? Minden kiderül a Fastlane főmérkőzésén, ahol a WCW legnagyobbja a folyosón végigsétálva, milliók szeme láttára egy Spear és egy Jackhammer után magasba emelheti a WWE Universal Bajnoki Címét. Jó tanács: ne pislogjatok, ne menjetek ki kajáért és innivalóért, mert mire visszaértek, valószínűleg vége lesz az összecsapásnak.
Tipp: Goldberg

2 megjegyzés:

 1. Owens nem fogja úgy lenézni Bill-t, mint anno Brock tette! nem lesz olyan sima meccs és amúgy is Kevin nyer, mert megfogja őt támadni Jericho ;)
  amúgy a tippek: Gallows&Anderson, Samoa Joe, Reigns (by DQ), Bayley, Sasha

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. "amúgy is kevin ver mert meg fogja támadni jericho"
   ezt honnan veszed?
   megtörténhet de nagyon kicsi rá az esély
   ha ko és jericho meccse az universal címért menne, akkor egyértelmű lenne hogy ko nyer
   bár igaz így is ő fog
   viszont goldberget annyira erősen pusholják a visszatérése óta hogy egy owens szintű karakternek esélye nincs ellene
   99.9% hogy új bajnokot avatunk
   de csak azért mert semmi sem 100%

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.