Header Ads

Jack Swagger távozik a WWE-től!

http://www.wwe.com/f/styles/wwe_large/public/rd-talent/Bio/Jack_Swagger_bio.png

Cahel Sonnen podcast-jának vendégeként Jack Swagger talán nem is annyira meglepő bejelentést tett amikor elárulta, hogy a szerződésének a felbontását kérte a WWE-től!

Swagger ezt hétfőn kérte, és a szervezet eleget tett e a kérésnek, így a továbbiakban nem a WWE alkalmazottja. Elárulta, hogy az új szerződése nem az ő érdekeit szolgálta volna, így inkább a távozás mellett döntött.

2006 óta állt a WWE alkalmazásában, és több címet is elhódított.

3 megjegyzés:

  1. Átvitték az SD-re ott azt hittem, hogy legalább Corbin elleni squasholás után legalább kezdenek valamit vele, de no chance évek óta bohócot csináltak belőle, persze a lehetőségeket amiket kapott ő is elcseszte. Kár érte, mert a gimmickével nem volt gondja szinte mindenki ellen működhetett volna...

    VálaszTörlés
  2. Kár érte! Őis bejárhatja majd a világot akárcsak Cody! Hamár Smacdown ziggler mellé is betehették volna annak idején csipáztam őket amikor egy csapatként dolgoztak! A gimickel se volt baja soha! #WeThePeople

    VálaszTörlés
  3. Ezért nem követem a pankrációt! A régiek mennek az újak jönnek! Nekem már Rey Mysterio nál elszakította magát tőlem a WWE!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.