Header Ads

Itt követhetitek élőben a Fastlane PPV-t


A RAW PPV-je, a Fastlane most éjjel kerül megrendezésre, magyar idő szerint hajnal kettőkor. Az adást a fenti Goldberg képre kattintva követhetitek élőben, ezen a hivatkozáson jelennek meg a stream lehetőségek még kezdés előtt. Holnap az eseményről rövid összefoglalóval érkezünk.

3 megjegyzés:

 1. Ez a Goldberg egy igazi f*szfej. Remélem Brock elveri a száját a Wrestlemanian. Komolyan, a Neville Gallagher meccs több izgalmat rejtett magában.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. És ez mindent elmond magárol a gála egészéröl!

   Törlés
  2. Ugye azzal tisztában vagy, hogy a pankráció szkrippelt (megrendezett)? Lényege a történetmesélés. Goldberg karaktere mindig is elérhetetlen magasságokban volt, egyedül Lesnar-nak fogják megengedni, hogy legyőzze. A sztori szerint ő egy szuperhős. Ha figyelted a Rumble-t, akkor láthattad, hogy Goldberg, Lesnar és Undertaker istenekként járkáltak a halandók (értsd többi pankrátor) között. Ők part timer-ek, akiket nem lehet csak úgy megveretni, mert aki legyőzi, annak sokat dob a karakterén. A Universal címet feltétlen oda kellett adni egy ilyen nagy névnek, hogy növeljük az értékét. Egy nagyon új cím, ami mögött nagyon rövid a történet, így nem sokat ért eddig. Most meg fog erősödni. Odaadják a WM-en Lesnar-nak, aztán tőle Roman Reigns veszi el. Ezt meg egyébként én nem szeretném, de ez van.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.