Header Ads

Interjú Tony Baritoon-nal, a HCW új GM-ével


A HCW új GM-ével, Tony Baritoon-nal készítettünk interjút, akinek ezúton is köszönjük, hogy rendelkezésünkre állt.

Hogy érzi magát így, hogy aktív birkózói karrierje után az igazgató úr felajánlotta Önnek ezt a vezető pozíciót? Nem érezte úgy, hogy hirtelen túl nagy felelősség hárult Önre? Pályafutása kezdetén gondolt-e arra, hogy egyszer ennyire meghatározó szerepe lehet az üzletben?

Tony Baritoon irodájában
Mindenek előtt: köszönöm a megkeresést. Ami azt illeti, jól érzem magamat, úgy érzem illik hozzám ez a feladatkör és sokkal jobban válok így a HCW hasznára, mintha a semmire se jó derekammal birkóznék úgy, hogy közben a dojo-nk folyamatosan termeli ki a tehetséges bizonyítani vágyó, éhes fiatalokat. Ez a pozíció felelősséggel jár, az tény, és nem mindig lehet olyan döntést hozni, ami mindenkinek tetszik, de nem érzem soknak. Kornél és Növény úrfi rengeteget segít.  Viszont ha őszinte akarok lenni, a pályafutásom elején egyáltalán nem gondoltam erre. Övekben, győzelmekben gondolkodtam és abban, hogy felnyitom a szemét az embereknek, hogy a pro-wrestling egy félreértett és egyúttal alul értékelt dolog. Persze utóbbit ebből a pozícióból is megvalósíthatom. Sőt! Talán könnyebb is lesz elérni.

Hogyan tudja kezelni a birkózók tiszteletlenségét?

Hát elég nehezen. A birkózók mindegyike hatalmas egóval és önbizalommal rendelkezik, így nehéz kordában tartani őket, egyeztetni az érdekeket.  De azt hiszem, ha látják, hogy szigorú, de igazságos rendszerem működik, a nézők boldogok és a HCW nem hogy úgy működik mint munkásságom előtt, hanem még jobban is teljesít, akkor majd könnyebb lesz velük együtt dolgozni és kivívom a tiszteletüket. Ez csak egy állapot, amit meg kell szokniuk, de én hiszek abban, hogy a kezdeti nehézségek ellenére a tiszteletlen magatartás kollektívan megszűnik.

Hogyan értékeli személyes és munkakapcsolatát Kornéllal? Javult Kornél és Növény úrfi kapcsolata?

Növény úrfi, a személyi asszisztens
Kiváló munkatárs. Még ha kívülről néha úgyis látszódik, hogy basáskodom felette, megbecsülöm és értékelem munkáját, amely egyébként kiváló. Ám sose fogunk együtt sörözni és ennek többek között az az egyik oka, hogy Növény úrfival még mindig sokat vitatkoznak. Szeretném, ha jobban szeretnék egymást, de hát Növény úrfi egy hirtelen haragú, hebrencs, karakán személyiség, Kornél pedig botanophobiás és előítéletes!  Azt hiszi, mert Növény úrfi növény már nincsenek jogai és nem tudja elvégezni a munkáját!Növény úrfi valószínűleg valamiféle tanácsadó szerepet tölthet be, konkrét pozíciója mégsem eléggé tisztázott. Megtudhatjuk, hogy mi is kollégája pontos feladatköre?

Személyi asszisztens és kreatív tanácsadó.

Ön egyértelműen egy liberális szellemiségű vezető, ezt támasztja alá minden alkalmazottjába vetett bizalma, hogy mindenkinek egyenlő lehetőséget biztosít abban, hogy megmutathassa mit tud a ringben. Mit gondol, más szervezetek General Manager-einek is át kellene venni a módszereit?

Mindenképpen! A birkózók nem becsülik meg eléggé a háttérben szorgosan dolgozó munkatársakat, stábtagokat, ahogy a stábtagok és irodai dolgozók se látják át, hogy egy birkózó mekkora rizikót vállal azzal, hogy teste feláldozásával szórakoztat. Ezzel a módszerrel a munkatársak jobban átlátják egymás feladatkörét és egyúttal jobban értékelik egymást. Csak az lehet egy profi-birkózó szervezetnél kiváló HR-es, vagy könyvelő, aki átlátja és érti a biznisz alapjait.

Hogyan látja a HCW jövőjét az Ön vezetése alatt? Mik a tervei, céljai hosszútávon a szervezettel?

Egy olyan szervezetről álmodom, ami nem csak az országban, vagy a kontinensen, de az egész világon a szakma Mekkájának számít.  Szeretnék teret adni a fiatal tehetségeknek, új arcokkal frissíteni a csapatot, kísérleti jelleggel kipróbálni új meccs típusokat. Valamint a szívemnek fontos tag team divíziót is szeretném felrázni egy kicsit. A hosszú távú cél egyértelmű: legyünk mi a legjobb pankrációs szervezet!

HCW – Vendetta… Mit jósol, esetleg mit vár a közelgő mérkőzésektől és átfogóan az egész PPV-től?

Szerintem ismét egy fantasztikus műsort fogunk kreálni a publikumnak. Izgalmas és tartalmas szórakozást nyújtunk mindenkinek. Hiszen gondoljunk csak az esemény főmérkőzésére: Nitro vs. Dover vs. Koppány.  Már csak ez az egy meccs is izgalmasnak és grandiózusnak ígérkezik.  De ott van egykori partnerem Chris Dice és a bukott hős, Icarus mérkőzése a Revolution övért, a spártai légió először védheti meg bajnokként a címét, hosszú idő után végre újra láthatunk egy női mérkőzést.... persze ez csak pár példa a teljesség igénye nélkül, hiszen órákig sorolhatnám, hogy a Vendetta mitől lesz különleges vagy érdekes műsor. Én bizakodó vagyok minden téren.

Még egyszer köszönöm, hogy rendelkezésünkre állt. Van esetleg valami, amit szeretne üzenni a közönségnek vagy az olvasóknak?

Gyertek minél többen a HCW gáláira, mert egy hihetetlenül egyedi élmény és nagyszerű szórakozás mindenkinek! Továbbá, ha van egy álmotok, arról ne mondjatok le egykönnyen! Csináljátok, folytassátok, ne adjátok fel!


Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.