Header Ads

Hardy-ék a Broken karakterrel jönnek a WWE-be?!


A Hardy-k Ring of Honor szerződése egészen április elsejéig szól, és ezután természetesen szabadon igazolhatnak a WWE-hez. Mint megírtuk, a WWE szerződést kínált a testvérpárosnak, ám, hogy arra aláírás is került-e vagy sem, senki sem tudja még pontosan.

Az utóbbi időben maga a WWE adott ki több anyagot a közösségi oldalain, amiben a Broken karakterre hivatkozott. Elméletileg mindez azért történt, mert a WWE szeretné ha a páros náluk is ezt a szerepet öltené fel, számolt be róla nemrégiben az Observer Newsletter. 

Viszont ezt az öltelet még nem tudni pontosan, hogy legálisan hogyan üti nyélbe a WWE, hiszen, mint arról beszámoltunk, a TNA szervezet mint saját márkát kezeli a Broken személyiséget. Matt és Reby Hardy már február elején megtették a hivatalos lépéseket az ügyben, amikor rájöttek, hogy még nagy csatákat kell vívniuk a TNA-vel amiatt, hogy a karaktert máshol is használni tudják.
3 megjegyzés:

  1. Valaki elmondja, hogy mit is takar ez BROKEN dolog, a wwe-s karierük után nem követtem Hardy-ékat szóval nem nagyon értem.

    VálaszTörlés
  2. Igazából Matt befestette a haját és felvett egy angol akcentusos gimmciket, majd megtámadta Jeff-et akit Brorhet Nero-nak hívott mondván, hogy ő nem igazi Hardy. Majd később a Hardy névért is megküzdöttek ami volt a final deletion ugye ami az ő házuknál volt. Itt akarta Jeffet teljesen eltörölni. Annyira sikeres volt ez a Delete meg angol akcentus, hogy a nézők nagyon bekajálták, így Tag teamet csináltak belőlük.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.