Header Ads

Gail Kim szerint a TNA indította el a női forradalmat


A RAW igazgatónője, Stephanie McMahon az ESPN-nel beszélgetett arról, ki is indította el az egykor dívaforradalomnak nevezett női forradalmat. Az üzletasszony szerint a rövid és értelmetlen meccsek bosszantották a rajongókat és ez adott okot a változtatásra. Úgy véli, Triple H NXT-s törekvései mozdították előrébb a nők helyzetét.

Gail Kim egyáltalán nem ért egyet, a TNA Hall of Famer és korábbi WWE sztár szerint a női forradalmat az Impact Wrestling indította el, ennek Twitter bejegyzésében adott hangot.

4 megjegyzés:

 1. ez oké,csak a WWE térképen nem létezik a TNA mint komolyan vehető szervezet

  VálaszTörlés
 2. Hmm. Ezt szerintem csak azért mondta,mert amikor a WWE tagja volt akkor ő is azon "dívák" közé tartozott,aki pár perces meccseket nyert vagy veszített el mint jobber. Viszont ha megnézzük,hogy évekig a TNA-ben ötödször-hatodszor nyerte meg ugyan azt a címet 6-7 perces meccseken,miközben az NXT-ben már akkor Sasha-Charlotte-Bayley-Becky 10+ perces és látványos meccseken néztek szembe egymással. Szerintem ezt nem kéne vitatni. Főleg azért nem látom értelmét,mert az Impactnak nem változott sokat a színvonala a meccsek terén,csak a rostert cserélgetik egy-két havonta,a Raw és a Smackdown viszont egyre több és több esélyt ad a nőknek. De ez az én személyes véleményem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az ugye megvan, hogy Gail Kim és Awesome Kong már 2007-08-ban is világszínvonalú meccseket tolt a TNA-ben, miközben a WWE-ben a Kelly Kelly-féle hajcibálás volt a "wrestling"?

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.