Header Ads

Bréking: Randy Orton vs AJ Styles a kihívói jogért


A WWE hivatalos oldalán jelentette be, hogy a SmackDown Live következő adásán a két kötelező kihívó szembenéz egymással, hogy eldöntsék ki hívja ki Bray Wyatt-et a WrestleMania főmérkőzésén a WWE világbajnoki címéért.

Randy Orton néhány héttel ezelőtt utasította el Royal Rumble győztesként, hogy megküzdjön mesterével, magát pedig Bray szolgájának nevezte. Így a kékek vezetősége kiírt egy battle royal-t a kihívói jogért, ahol vitatható eredmény született, így a két utoljára csatában maradó fél - Luke Harper és AJ Styles - a legutóbbi SmackDown Live tévés adáson ismét kötelek közé lépett, a Phenomenal One pedig aznap kétszer is legyőzte Harper-t.

A keddi adás végén azonban Randy Orton fellázadt mestere ellen és felgyújtotta a Wyatt-ek szentélyét, ahol a történet szerint bent égett Abigail nővér lelke is. A Talking Smack-en AJ kijelentette, mindenképp ő fog a WrestleMania-n main event-elni Bray-jel, amire Shane és Daniel eddig nem reagáltak, most viszont a két kihívó egymás ellen küldésével ezt megtették. Jövőhét kedden éjjel végleg eldől, ki is küzdhet a világbajnoki címért.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.