Header Ads

Bártfi közleménye a Paige botránnyal kapcsolatban
"Mint a Ringside WWE-hírek egyik felelős főszerkesztője, azt a döntést hoztam, hogy Paige (és a többi ex- vagy jelenlegi WWE birkózó) legutóbbi botrányával kapcsolatban az oldalon ezen kívül semmilyen hírt nem olvashattok. Úgy gondolom, az, hogy valaki vagy valakik feltörik egy másik ember (híresség vagy sem) privát fiókjait, és a legbelső személyes dolgait közszemlére teszik az interneten, undorító és elítélendő. Ők is emberek, akkor is, ha közben több millió embert szórakoztatnak. Ringside szerkesztősége kiáll Paige magánélethez való joga mellett.”

7 megjegyzés:

 1. Erre csak annyit lehet mondani, hogy persze ember és tény, hogy nem akarta nyilvánosságra hozni, de azért ne legyünk már ennyire elfogultak könyörgöm. Valljuk be Paige nem egy megtestesült jóság, az ilyen lányokra akik több pasival fekszenek össze és még élvezik is a helytetet ha híres ha nem egy szóval szokás jellemezni r....anc. Természetesen ettől függetlenül ő eljátszhatja az ártatlan angyalkát, hogy ő ezt nem akarta de akkor minek vette fel, hisz mindenki tudja hackerek vannak és lesznek is.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Te tényleg ennyire hülye vagy? Nem megtestesült jóság = rossz ember, mert az aktuális pasijával bevettek plusz egy főt? Miért ribanc valaki, ha szexel és nem szigorúan sötét szobában, misszionáriusban? Ha valaki lefotózza/videózza magát akkor AKARTA, hogy nyilvánosságra kerüljön, mert tudta, hogy vannak hackerek? Miért evidens, hogy a SAJÁT magán képeded majd úgyis ellopják? A párok 90%a csinál házifelvételt, mégsem lopják el mindenkitől és nem is ribancok! A te logikád: ha felvételt csinálok úgyis ellopják, ha mégis megteszem, ribanc vagyok, mert előre tudtam, mégis csináltam. Nagyon buta gyerek vagy te! Élte a saját MAGÁNéletét, valaki pedig ellopta a SZEMÉLYES dolgát. Bűncselekmény áldozatává vált, te meg őt hibáztatod. Szánalmas!

   Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  3. Erre csak annyit tudok mondani, hogy valószínűleg nem ez a kettö darab úriember volt aki behatolt a szóban forgó hölgy egyik másik nyílásába. A véleményem a te gyerekes kifakadásodtól függetlenül is ugyan az. Ha egy lány az ismeretségi köréből az embereknek ilyen dolgokat művel megbélyegzik hogy az ami. Csak azért mert ő híres és te szereted nem jelenti azt, hogy ő tökéletes attól még ő lehet ugyan olyan kedves mint könnyűvérü. :P
   Egyébként ajánlok figyelmedbe egy magyar tanárt, hogy megtanítson értelmezni. Egy szóval nem mondtam, hogy ő egy rossz ember egyszerűen csak bárkinek kapható egy menetre.

   Törlés
 2. Nos, valószínűleg nem is értesültem volna Paige szexvideó-botrányáról, ha itt a Ringside-on nem ordít a szemembe a hír, hogy "jaj, mi olyan jó fejek vagyunk, hogy nem foglalkozunk ám Paige magánéleti botrányával!"
  Talán hatékonyabb kiállás lett volna, ha semmilyen formában nem említitek a botrányt.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Gábor,

   Ha elefántok rohanják le a házadat és bemennek a szobádba, ahol szépen kényelembe helyezik magukat, arról kénytelen vagy tudomást tenni, bármennyire is nem tetszik. A szomszédok zargatni fognak, hogy mi történt, amire neked valahogy reagálni kell.

   Véleményem szerint nem mentünk bele semmiféle kompromittálásba, nem tettük közszemlére a kínos tartalmat - másokkal ellentétben - és igyekeztünk a lehető legkíméletesebben kezelni a helyzetet - amit kezelni kell.

   Közleményünkben elhatárolódtunk és elutasítottunk mindent, ami megsérti egy ember magánélethez való jogát - legyen az illető híresség vagy hétköznapi ember. Mi úgy állunk ki Paige - és a többi érintett - ügyében, hogy nemet mondunk az emberek megalázására.

   Amikor azt mondjuk, nem foglalkozunk a témával, azalatt azt értjük, hogy tudomást szerzünk róla, tájékoztatunk titeket, közöljük az álláspontunkat és nem vagyunk hajlandóak az események részleteibe beleásni magunkat, mint teszik azt különböző internetes búvárlapok nézettségük növelése érdekében.

   Törlés
  2. Na ja, csak ez úgy jöhet le, hogy imázsépítésre használja a site a Paige-ügyet (és az attól való elhatárolódást). Annak örülök, hogy nem ássátok bele magatokat, mint a 'búvárlapok', nem teszitek közzé a kompromittáló tartalmat - csak felhívjátok a létezésére a figyelmet. Jó, persze mondhatni, hogy aki wrestling hírportálokat olvas, előbb-utóbb belefut ezekbe, de minél kevesebb helyen jelenik meg a hír, annál kisebb az esélye, hogy sokan olvassák.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.