Header Ads

AJ Styles: az emberek látni akarják a Goldberg vs Lesnar-t


A WWE korábbi világbajnoka a Gorilla Position podcast vendége volt, ahol megvédte a közelgő Goldberg vs Lesnar WrestleMania főmérkőzést:

Goldberg és minden, amit Brock-kal leművelnek, garantálja, hogy az emberek eljönnek és megnézik a WrestleMania-t. Látni akarják ezt a meccset. És ha egyszer eljönnek megnézni ezt a meccset, akkor látni fognak engem is. Ez nekem nagyszerű lehetőség, hogy meggyőzzem őket, és ígérem, a meccs végére AJ vagy Shane rajongókat csinálok belőlük.

2 megjegyzés:

 1. Ez csak a rajongókat minősíti ha EZEK után még mindig akarnak Lesnar vs Goldberg meccset

  Látni akarják az 50 éves Goldberg papát aki már akkor majdnem kiköpi a tüdejét amikor felmászik a ringre és vigyáznia kell hogyan mozdul különben kificamodik a csípője

  A másik oldalon ott van Brock Lesnar az unalmas MMA stílusával aki a suplexeken kívül mást nem is csinál

  Hát ja,marhára érdekes meccs lesz ebből,ezek még fénykorukban se tudtak normális meccset produkálni,akkor mit várnak az emberek tőlük most?Szánom azokat akik ezért képesek fizetni.Én még arra se fogom venni a fáradtságot hogy ingyen megnézzem

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Van benne valami de azért lesnar 2002-2004 között elég jó meccseket tett le az asztalra Goldberg pedig akkoriban se tudod 5 percnél többet a ringben hisz ez a karaktere "spear and jackhamner"

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.