Header Ads

A Hardy testvérek a WWE ajtajában?

http://www.ewrestlingnews.com/wp-content/uploads/2016/12/broken-hardys-wallpaper-preview-2.jpg

Mint arról már oldalunkon beszámoltunk Matt és Jeff Hardy nem jutottak egyességre a TNA szervezetével, így nem hosszabbították meg a lejárt szerződéseiket.

Több hírportál is arról vélt már korábban beszámolni, hogy biztosan nem kerül sor új szerződésre, és ennek nem a TNA ajánlatainak van hozzá köze, hanem sokkal inkább a WWE próbálkozásainak. Dave Meltzer szinte nyílt titok ként kezeli a dolgot miszerint a Hardy testvérek már a WWE ajtajában kopogtatnak.

Mint ismeretes egyikük sem fogad már felkérést május utánra, hiszen kijelentették, hogy azokat nagy eséllyel már nem tudják teljesíteni. Ez arra ad okot következtetni, hogy a felek megállapodtak. 

Egyik fontos tényezőnek állapítják meg azt is, hogy Jeff Jarrett visszatért a TNA-hez, és ez szinte egyenes utat biztosított a Hardy-k távozásának.

Korábban már kiderült, hogy a Hardy-k online boltja is bezárásra kerül, egészen pontosan 5 sikeres év után. Reby Hardy volt a felelőse, ám ő a második gyermekük megszületése után, elmondása szerint nem tud annyi időt fordítani a vezetésére, mint amennyit az megkövetelne. természetesen a pletyka gyár beindult, miszerint ez a WWE miatt van, hiszen a WWE Shop nem engedheti meg ezt a plusz "bevételt".

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.