Header Ads

További részletek a Hardy-k távozásáról a TNA-től


Ahogy azt tegnap este Facebook oldalunkon közöltük, Jeff és  Matt Hardy nem újítják meg szerződésüket a TNA-vel.

Decemberben még teljesen más volt a helyzet, akkor szóban megegyeztek a folytatásról, viszont akkor még nem a jelenlegi vezetéssel működött a szervezet, akkor még nem volt Jeff Jarrett sem, Alig két hónap alatt rengeteg dolog változott a kreatív csapatban, amivel a Hardy-k nem feltétlen elégedettek. Ehhez jön a kapkodás, hogy a TNA az utolsó pillanatban állt elő a szerződéssel, ami értelmében Matt valószínűleg elvesztette volna kontrollját a Broken karakterek felett.

A TNA-nél, mivel épp egy újjáépítési fázisban vannak, úgy vélik minden talent pótolható. Szerintük a pénz, amit a tag team-nek ajánlottak, elég lesz arra is, hogy feltörjenek a csúcsra, valamint más tehetségeket igazoljanak le.

Az esetleges WWE visszatérésről nincsenek hivatalos információink, sem arról, hogy mi lesz a Broken karakterek jövője. Annyi információnk van, hogy a testvérek a WrestleMania időszak utáni felkérésekre sorra nemet mondanak, ami azt sejteti, hogy tárgyalások valószínűleg zajlanak.

Update: az F4WON szerint nem tiszta kik is birtokolják a Broken karaktereket. A TNA azt állítja ők, míg Matt szerint a szervezet csak a tévés anyagok tulajdonosa, a nevek és a karakterek az övéi.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.