Header Ads

Teddy Long a WWE Hall of Fame-ben!


A WWE hivatalos oldalán jelentette be - megerősítve a Fox Sports értesüléseit -, hogy a 2017-es Hall of Fame-ben a Smackdown egykori GM-e is helyett kapott.

Theodore Long több mint három évtizede meghatározó alakja a sportszórakoztatásnak, szerepet kapott a nyolcvanas évektől olyan szervezeteknél, mint a WCW és az NWA. Olyan más Hall of Famer-ekkel állhatott egy ringben karrierje során, mint Ric Flair és a Four Horsemen, Dusty Rhodes, Magnum TA vagy a Rock 'n' Roll Express.

Teddy több neves birkózó útját egyengette, köztük volt Ron Simmons, Butch Reed, Chris Jericho, Johnny B Badd, Ice Train vagy One Man Gang. Az Attitude Era-ban menedzselte D-Lo Brown-t, Rodney Mack-et és Jazz-t, később Christopher Nowinski-t, Mark Henry-t és Mark Jindrak-et.

2004-ben a Smackdown első afroamerikai GM-évé választották. A kékek és az ECW adásait vezetve bebizonyította, képes a WWE-nek a legjobbat nyújtani, kétségtelenül kiérdemelte helyét a halhatatlanok között.

2 megjegyzés:

  1. Egy perce néma csenddel tisztelegjünk azok előtt, akik alkoholmérgezésben hunytak el Teddy Long-nak köszönhetően... Szellemük leljen örök békességre egy tag team mérkőzés keretein belül...

    VálaszTörlés

  2. http://wrestlingfeeds.com/wp-content/uploads/2012/03/38052110150432221259791.jpg

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.