Header Ads

Kurt Angle Linda McMahon kinevezéséről és John Cena-ról


Kurt Angle a Forbes-nak adott interjút, ahol kérdezték Linda McMahon-ről, a WWE jelenlegi felállásáról és egyéb dolgokról is, ezekből szemelvényezünk:

McMahon asszonyról:
Mindig is nagyszerű hatással volt a WWE üzletpolitikájára, kiérdemelte a feladatot. Ha valaki, akkor Linda McMahon alkalmas arra, hogy az Egyesült Államok kisvállalkozásait képviselje. A középszerű WWE-ből a birkózás fellegvárát építette fel. Egymaga vitte ezt véghez. Vince sokkal gyakorlatiasabb volt, ha a szórakoztatást vesszük alapul, de Linda McMahon bárkinél jobban megérdemli ezt a megbízatást és örülök, hogy megkapta a lehetőséget.

John Cena-ról:
A sportszórakoztatás talán legnagyobb alakja az elmúlt 11 évben. Az érdekes dolog John-ban az, hogy ezt az embert sosem harcos típusnak ismertük személyesen. Mármint nem dobálta előtted az ökleit, hogy rendezzük le a dolgot, pedig az elmúlt 12-13 évben olyan dolgokkal találta szembe magát, amivel mások nem. [...] John Cena egy igazi férfi. Nem mondom, hogy a WWE legjobb atlétája, de mégis a WWE történelmének legnagyobb alakja.

Arról, kiket látna szívesen, ahogy beavatják őt a Hall of Fame-be:
Azt mondom Austin, Cena, Undertaker és Brock Lesnar a négy javaslatom.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.