Header Ads

Emlékeztek még Sunny-ra, avagy Tammy Sytch-re?


Sunny 1995 és 1998 között a WWF, majd 1999-ig az ECW, 2000-ben pedig a WCW női birkózója volt. 2007 és 2011 között néha visszatért egy-egy WWE eseményre, a szervezet Hall of Fame-ere.

Tammy saját korának egyik legszebb női birkózója volt, ma viszont koránt sem hasonlít régi önmagára, és nem az eltelt évekre célzunk. 2012-ben mindössze négy hét leforgása alatt ötször tartóztattál le, többek között garázdaságért és betörésért. 2013 januárjában, mikor már hatodjára került börtönbe, 114 napot töltött a rácsok mögött. Ezalatt diagnosztizáltak nála méhnyakrákot, mire eltávolíttatta méhét.

2015 nyarán több alkalommal került börtönbe, mire bevonták jogosítványát. Ennek ellenére kocsiba ült, és lekapcsolták. Próbaidejét többször megsértette, később az állam kezdeményezte annak felfüggesztését. Ebben az évben kezdett nyitni a felnőtt filmezés felé, először amatőr szinten, később egy professzionális céggel készített kisfilmeket, amit szándékosan nem nevezünk meg. 2016 szeptemberben börtönbe került erőszakos viselkedésért, majd a bírósági meghallgatáson nem mondott semmit, így nem helyezték szabadlábra.

Próbaideje alatt egyébként kéthetente volt kábítószer- és alkoholtesztje, mivel az efféle élvezeteknek is hódol(t) az egykori pankrátor.

Sunny ez év február harmadikán szabadult, egyelőre nincs információ erről, de valószínűleg ismét feltételesen van szabadlábon. Az egykor gyönyörű, mára leépült nőt, ma már biztosan egy férfi sem ragasztaná a falára:

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.